13-14mart hafta sonumuz

At en sevdiğim hayvandır. Alıp götürür insanı. Uçurur bir nevi. Güzeldir, asildir. bir duruşu vardır. Özgürlüğü çağrıştırır bana.
Hafta sonu çınarı atlara götürdük. Mühye köyünün ilerisinde yeni bir yer açılmış gerçi 1 sene olmak üzereymiş. Eymir gölünün arka kapısına da çok yakın. Çok hoş bir mekan. En azından açık hava. avm’lere sıkışmış ve tıkılmış koca bir kış geçirdikten sonra iyi geldi. Çocuklarınıza ders aldırabilirsiniz. Koçak binicilikte yıllık üyeliklerle ilgili bilgilerde veriyorlar.
çınar bayıldı hiç korkmadı. üstüne bindi, yemesi için birşeyler verdi, çok sevdi.
Bölgede farklı alternatiflerde mevcuttu. Mesela karting pisti vardı. Ama bomboştu. İstanbulda olsa asla boş olmaz böyle yerler. Ankara’da özel bir yerler açmak çok riskli gerçekten.
Ayrıca gölbaşı ballıkpınar köyünde binicilik merkezi var.
sitelerinden daha detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz. http://www.kocakbinicilik.com
www.capitalcountry.com
hafta sonu istanbuldan misafirlerimiz de vardı. 2 günlüğüne çınarı sevmeye geldiler. yani oğlumu seven çok...oda kalabalığa bayılıyor.
*Çınara kar giysisi aldık indirimden. Seneye işallah kar yağarda giyer.
Hediyeden anlıyor artık bir seviniyor hemen alıp giyiniyor. Bende hemen resimlerini çektim.
Bir şey alırken içinizin gittiği oluyormu bilmiyorum ama sürekli büyüdüğünü görünce bazı şeylerini hiç giyinemediğine üzülüyorum.
Çocuklara biz büyükler gibi indirim sezonundan bir şeyler almak pek mantıklı değil. Şimdi çınarın bazı kıyafetleri büyük bazıları küçük. Ortasını tutturmak zor oluyor biraz.
*“Gerçekten ben kaka yapamıyorum”:)))yeni farkediyor bebeğim.
“Annem sana kızacak?eyvahhhh”…16.03.2010 (anneannesine söylüyor)
“Fıstıklı çikolata al bana”,
“sana getirdim” Bana çiçek toplayıp veriyor. Sanırım en güzel çiçek çocuğunuzun size hediye ettiği, o minik elleriyle topladığı çiçek. 
bu resimde bu hafta sonundan kalan bir anı. yayınlayacağıma söz vermiştim. pek hoş bir görüntü olmasa da komikler. bir yeşilaycı olarak hoş gelmiyor. umarım en kısa zamanda bu sevdiğim insanlar sigarayı bırakır. her yerde bangır bangır zararları sayılıyorken ve yasaklanmışken...oğluma kötü örnek teyze, dayı, yenge ve baba....

Hiç yorum yok