çınardan...


Çınar bu sene yoğun biz de onun sayesinde daha da yoğunlaştık.
Oğlum henüz 5 yaşında olmasına rağmen kreşte, dışarıda faaliyet ve etkinliklerle dolu.
Okulda yoga yapıyor. Seçmeli derslerdendi, sakinleşip(çok enerjik ve hareketli) daha huzurlu olması için istedim.  
Hafta sonları önce tiyatro kursuna gittik şimdilerde buz patenine başladık. Buz pateni hoşuna gitti, heyecanlanıyor. Bir ara çocuklara Anadolu ateşi kursları ilanını görüp aramıştım. Oranium spor merkezinde çalışmaları başlayacaktı. Fakat 4-5 yaş bu sene yok dediler. Sizlerin de çocuklarınız dans etmeyi seviyorsa düşünebilirsiniz…
Çınar aylardır komik olma çabası içinde. Sürekli poposunu sallıyor, yüzünde mimiklerle bizleri güldürmeye çalışıyor. Kardeşiyle boğuşuyorlar o kadar muazzam anlar ki anlatamam.
Geçen hafta bize portföy sunumu yaptı. Çok eğlenceliydi. İngilizcesi epey ilerlemiş. İnsan çocuğunu izlerken gurur duyuyor.
Kızılay moda çarşısında Akıl oyunları satan bir mağaza buldum. Zeka geliştirici oyunlar vardı. Çınar pek ilgilenmese de iki tane aldım. Ve evde bu ara onlarla oynuyoruz. Biri hikaye tamamlama resimleri sırasına göre yerleştirip onu kurguluyor. Diğeri epey zor doğrusu.
Dün akşam onunla sürpriz yumurta sergisi yaptık. Minyatür çok çeşitli oyuncaklar. Ama içlerinde çok şirinler var. hepsine bayıldık. Epey de çokmuş.
Yılbaşı ağacımızı kurmak istedi ve hemen kurduk. İlk kez anlıyor ve kendide yardım edip süslerini taktı. Yılbaşında altına konulacak hediyeler en çok onun ilgisini çekiyor sabırsızlıkla bekliyor.
Herkese yeni yılda ailenizle güzel seneler geçirmeniz dileğiyle…herşey gönlünüzce olsun….

Hiç yorum yok