BEBEK BEZİNDEN PASTALAR…

 
Bebek bezinden pasta. Evet doğru duydunuz. Süper görünümlü bebek hediyeleri. Gerçek pastadan ayırt etmek zor. İlk kez eltimden duymuştum ve çok hoşuma gitti. Amerika’da hamile arkadaşına  “Baby shower” partisi için kendi hazırlamış. Hem gerçek pasta ve kurabiyeler hazırlamış hem de görsel bir şıklık ve hediye olması açısından bebek bezlerinden böyle kocaman süslü bir pasta hazırlamış. Fotoğraflarını görünce bayıldım. Yaratıcılığın sınırı yok gerçekten. Nasıl şık, şirin, hoş…Görsellik, süsleme sanatı çok önemli bir detay. Özellikle biz kadınlar böyle şeyleri seviyoruz. Bunun da bir yetenek olduğunu düşünüyorum. Eltim de bu konuda süper. Bence Amerika da bu konuda bir dükkan açmalı. Eminim çok başarılı olur. (fotoğrafları onun yaptıklarından koymak istedim ama henüz alamadığımdan internette bulduklarımdan koydum.)
Sonra da o bezleri anne bebeğine kullanıyor. Çok iyi düşünülmüş değil mi? Bir taşla iki kuş vurmak gibi…)))Artık bizde de bu partiler yapılıyor ve bu hediyeler bilinmeye başladı. 

Bu sitede harika...https://www.babymuu.com/  

Çok güzel hazırlanmış gerçek bir pastadan ayırt etmesi zor pastalar görüyorum. Neden bez pasta yazısını da çok anlamlı ve hoş buldum. Oradan aynen aldım:

"NEDEN BEZ PASTA?Bebek bezi pastasının iç dolgu malzemesi bebek bezlerinden oluşur. Bezlerin pasta şekline getirilmesinin ardından pastanın üzerine eklenen bebek battaniyesi, banyo havlusu, tulum, badi, çorap, dişlik, biberon, şampuan gibi pastada kullanılan her malzeme bebeğin ihtiyaçlarına yöneliktir. Bu nedenle yeni anne-babaya bebek bezi pastası hediye ettiğinizde onlara hem bir buket çiçek kadar güzel görünümlü hem de kullanışlı bir hediye vermiş olursunuz. Üstelik gercek çiçeklerin aksine hastane odasına kabul edilebilir bir hediye olduğu için rahatlıkla anne, baba ve bebeğe ulaştırabilirsiniz." 

https://www.bebekbezipasta.com/

Bence de  çok anlamlı ve şık bir hediye…Üstelik çok zor olmasa da gerek yani evde kendinizde hazırlayabilirsiniz. Bebek şekerlerini de kendi yapan çok arkadaşım var. Eğer vaktiniz varsa çok şık bir hediye olabilir. Hem yaratıcılığınızı göstererek farklı birşey yapmış olursunuz. Baby shower partileri artık sıkça yapılan karşılaştığımız bir durum oldu. Orada ya da hastane odasına hediye olarak götürülebilir diye düşünüyorum. Içine bezden başka havlu, giysi, oyuncak gibi bebeğe götürülebilecek hediyelerde konabilir fotoğrafdaki gibi. 
Yakınları yeni doğum yapanlara ve  hediye alacaklara duyurulur….

Hiç yorum yok