Serseri tontişim…

ÇINAR inanılmaz şeyler yapıyor. serserim benimmm...

Arabayla müzik-ritm kursuna götürüyorum. Arkada ayağıyla pencerenin camını açmasınmı?inanabiliyormusunuz?bir soğuk geliyor diyorum. Pencereyi açtım demezmi çınar. koltuğuna bağlı hemde. İnanamadım ben. Arabayı kitliyorum zaten onun tarafında çocuk kilidide var. Koltuğunda diyorum tüm önlemlerimi almış gidiyorum buna rağmen bir şeyler yapabiliyor. Güvenlik anlamında önemli değil belki ama kış ayındayız soğuk çarpacak hasta olacak diye telaşlandım .Durdum kapattım, tekrar açıyor. Kızdım, bu sefer o da bana kızıyor. Anneeeee…anneeee…sussssss diyor.

Kursta da bir saniye zor oturuyoruz. Kendi aleminde, etrafı keşifle meşguldü yine. Gruptaki diğer çocuklarda onu görüp yaptıklarını yapıyorlar. Tabii öğretmeni bu durumdan hiç memnun değil. Ne yapacağız bilmiyorum?
Mısır patlarken illa patlaması görücem diye tutturmuş, makbulede açınca gözünün kenarına gelmiş bir tane. Tabii sıcak sıcak. yara oldu orası. Karıştırma ve merak potansiyeli had safhasında.
Oğlum bir güzel dans ediyor. Berfin ablası onu ayartıyor. O gösteriyor çınarda aynısını yapmaya çalışıyor. çok komik oluyorlar. videosunu koyacağım ama başaramadım.Sizin çocuğunuzda böyle şeyler yapıyormu?

1 yorum