kısa kısa

Alışverişten önerilerim:
-Mark&spencer’dan termal pantolon ve bluzları tavsiye ederim. 2 senedir kullanıyorum. Süper gece yatarken sıcak tutuyor. Terletmiyor da.
-Paşabahçeden Süt dişi saklama kabı aldım. Hoş değilmi? üstünde öyle yazıyordu ilginç geldi. gerçi süt dişimizin çıkmasına daha zaman var ama dayanamadım.
-Anneniz uzaktaysa ve siz pastalarını, dolma ve böreklerini özlediyseniz önerim patileye uğramanız. çok şirin ve ev yemeklerinin leziz tadlarını tadabileceğiniz bir mekan. Yöresel tadlarda ürünlerde mevcut. Mutlaka yolunuz düşerse Zirvekenttin orada uğrayın derim.
-Çocuk çantası ve şemsiyesi almayı düşünüyorsanız orijinal çizgi film kahramanlarının mağazası türkiyede sadece panorada olan comics&cartoons store'da  bulabilirsiniz. çok farklı, değişik oyuncak, aksesuarlarda var.ben gezerken bayılıyorum mağazayı...ahhh çocuk olmak var. çınar sayesinde tekrar yaşıyorum zaten.
web sitesi önerilerim:
Nurturia. Çocuk yetiştirirken yardım al, yardım et, paylaş sitesi…
“Çocuğunu yetiştirirken karşılaştığın problemlerle daha önce karşılaşmış anne ve babalarla buluş.Çocuk yetiştirme ile ilgili ortak ilgi alanlarına sahip insanlarla gruplar kur.Tüm ailen ve arkadaşlarının çocuğunla ilgili buluşma noktası.Dedesi fotoğraflarına baksın, teyzesi gününü takip etsin, dayısı yorum yazsın. Ailedeki diğer çocuklar da burada”şeklinde özetliyor kendini site.
çok güzel bir site daha..çocuk etkinlik rehberi.
http://www.cicicee.com/
***küçük bir not: rayting olayını çok inandırıcı bulmazdım. kimlerde var ki bu makine derdim. hiç etrafımda duymamış, görmemiştim. taa ki annemde görünceye kadar. Evet anket yapıp teklif etmişler annemde kabul etmiş. Ve koymuşlar makineyi. Uzun bir süredir var. Yani söyleyeceğim rayting gerçek arkadaşlar. Ölçülüyor izlediklerimiz ciddi ciddi ve halkın içinden kişilerle...

1 yorum