Ne kadar anlamlı

Kocaman, sıcacık bir aile…her şeye rağmen…bazen hayatta her şey madde olarak değerini yitirir de ruhumuz, sevgimiz, duygularımız konuşur sadece. İşte burada da öyle.
İşallah herkes bu resimdeki gibi ailecek herşeye rağmen mutlu, gülümseyen, umutlu, birbirine bağlı, birlikte çekirdek ya da büyük fark etmez ailece bir sene geçirir. Ne hoş değil mi?
zengin parasıyla fakirde ailesiyle, çocuklarıyla oynarmış misali…gerçek mutluluk bu işte. Her şeye rağmen gülümseyebilmek, o sıcaklık süperrr…

tabii böyle mutluluk mu olur donarak diyebiliriz. Kimbilir belki olmuştur. bizim yaşayamadığımız duygular bunlar. para geldi her şey bozuldu. Alışkanlıklar, yaşam tarzımız böyle oluştu, başkasıyla yaşamayı görmedik, bilmiyoruz. Biz bu kareye göre rahat ve konfor içinde yetiştik , büyüdük. artık istesek de öyle ortamlarda mutlu olamayız. bilemiyorum belki eskiden gerçekten vardı böyle mutluluklar.
Neyse daha umutlu olalım. Her dönemin farklı güzellikleri var. Her şey daha da güzel olacak. Hepimizin pırıl pırıl çocukları var. Onlarla dünya güzelleşecek.

Hiç yorum yok