2010

Hoşgeldinnnnn 2010. Umutluyum çok. Uzun bir aradan sonra bu yıl çok eğlenerek girdim yeniyıla. Umarım devamı da sağlıklı, eğlenceli gelir, geçer… güzel bir sene olur.
hafta sonumuz hareketli geçti. Cumartesi yakın bir arkadaşımızın oğlu özgürün 5. yaş doğumgününü kutlamaya gittik. Tabii çınar’da doğum günü pastası üfledi. En sevdiği şey oldu bu aralar pasta üflemek. Sonra özgür bize Michael jakcson taklidi yaptı çok hoştu. Ama daha da hoşu çınarın onu taklit etmesiydi. Çok güldük eğlendik. Çocukların olduğu yerde dedikodu olmuyor, bol bol eğlence oluyor. Güzel vakit geçiyor.
Bu aralar tv’de bol bol Jackson taklitleri var. kör öldü badem gözlü oldu. Zaten inanılmaz paralar kazanmış eski cd, videoları.
Çınarda süper taklitler yapıyor, mimikleri çok komik.
Pazar günüde kız arkadaşımız duruyla görüştük. Uzun zaman aradan sonra. Çınar Duru’ya hiç kıyamadı ne vurdu ne ittirdi. Başkası olacak elinden oyuncağını alacak mümkünmü çınarda öyle duracak. Aşk işte. Duru elindeki oyuncaklarını alıp gidiyordu çınarda ağlaya ağlaya bana gelip aldı diyordu. İnanamadım. Durunun da duru bir güzelliği var hani. Çalımı o biçim. Hiç oğluma yüz vermedi. Küçükken yapışıyordu öpüyordu ama. Çınar’a eve gelince duruya aşıkmı oldun oğlum diye sordum. Çünkü duru, babası deyip bir şeyler anlatıyordu. “Duyuya aaasık oldum” demezmi?
önemli bir gün 3 ocak 2010. çınar henüz 2 yaşında ve aşık oldum dedi.
Bu harika bir uyku çekerken…
Bu aşkımızın resmidir.

Bu da babaannemin gönderdiği montla resmim…poz verdim nasılım ama???




özgürün doğumgününden…
365 avm’de yedi cüceleri izlerken…çok şirinlerdi….

Hiç yorum yok