ankara'da doğum günü mekanlarından örnekler...

doğum günüm var...6 yaşıma giriyorum......
eğer evde doğum günü yapmak zor geliyor ise size önerilerime bir bakın isterseniz. bir kaç yıl önce aradığımda bu kadar çok alternatif mekan yoktu. Şimdi bu işi profesyonelce çok şık yapan mekanlar çok.  Aşağıdaki adreslerde kutlamalara fotoğraflara baktım ve çok hoşuma gittiler. Hepsi özenli, şık ve çocuklar için eğlenceli görünüyor. Bazıları çok tuzluya mal olsa da uygun olanlar da var. Burada ne istediğiniz çok önemli. Katılacak kişi sayısı, palyaço gibi etkinlik, aktivite olup olmaması fiyatı epey değiştiriyor.





v  http://bipartyhouse.blogspot.com/p/cocuklara-ozel-dogum-gunu.html

v  kentpark avm’de macera adasında.

v  panora avm’de oyun merkezinde…

v  mc donalds gibi yemek yerlerinde de yapılıyor. Saat olarak çok kalabalık olmayan 12-15 arasını veriyorlar genelde.

v  tabii pastane ve cafeleri  saymıyorum…geçen de bir arkadaşımız atılım üniversitesinin brunch yapılan yerinde havuz başında yaptı. Yani brunch mekanlarında da düzenlenebilir.

Bir mekanda internetten bağlanıp uzaktaki yakınların izlemesine olanak da varmış. Çok hoşuma gitti doğrusu. Anneanne babaanne uzaktaysa ne hoş sürpriz olur onlara da.

Gerçekten birkaç sene de her şey çok hızlı değişmiş. Daha önce de mekanları araştırıp yazmıştım da çok ve farklı seçenekler yoktu.   

Sizlere doğum günü davetiyesi örneklerinden de birkaç tane koymak istedim. Ben de internetten buldum hazır olunca pratik oluyor doğrusu.

Çınar artık büyüdü ve büyüdükçe doğum günü kutlaması onun için çok önemli olmaya başladı. Çok heyecanlı. Arkadaşlarını çağıracakmış, erken yapsak olmaz mı diyor sürekli. Asker gibi gün sayıyoruzJ ben de ilk kez dışarıda yapacağımız  kendi partimize misafir gibi gideceğim. Doğrusu benim de çok hoşuma gitti. Umarım iyi geçer….

Aklıma gelmişken yazmadan geçemeyeceğim. Geçen de eşimin doğum günüydü. Tabii yaş ilerledikçe doğum günü biraz lüks gibi görülüyor sanırım. Hele çocuklar da olunca.  Gerçi ben her zaman bir pasta alıp mutlaka kendi aramızda da olsa kutlarım. Ve diyeceğim şu ki eşimin telefonuna  o kadar mesaj geldi ki güldük doğrusu.  kimlerden mi? Adını bildiğimiz ama sureti olmayan sanal dünyadan…yani bankalar,  telefon şirketleri, spor merkezleri,   sigorta şirketleri vb. çok inanılmaz değil mi ? özetle devir değişti. O eski doğum günleri de kalmayacak yakında….

Bari çocuklarımız isterken heyecan ve mutluluk duyurken onlara doğum günleri yapalım.

Herkese iyi yaşlar, nice yıllar dileğiyle….

(Not: Eminim Ankara’da çok farklı mekanlar da vardır. Ben sadece oturduğum, bildiğim bölgeye yakın yerlere baktım doğrusu. .  İnternet  gerçekten büyük kolaylık, daha fazla seçenek için biraz daha tarama yapılabilir sanırım. )

Hiç yorum yok