çınarcıkkk...

*Oğluşumla bolca patates kafa oynuyoruz. Her şeyin zamanı var benim gibi sabırsız olmayın lütfen. Zamanı gelince ilgi duydukları alanlar değişiyor. Bir ara hiç oynamadığı için endişeleniyordum. Şimdi komiklikler bile yapıyor oradaki malzemeleri takıp. Komik olmaya çalışıyor. Ben komikmiyim? diyor sonra.
*Doktorun önerdiği beyaz sayfayı aldık çok hoşuna gitti. Özelikle bu isim yapmış leonardini, imaginirium gibi oyucakçılar da süper oyuncaklar var. Oralarda kılıç, tabanca gibi oyuncaklar bulamazsınız. Sadece eğitici oyuncaklar var. Ve hiç aklınıza gelmeyen şeyler. Çok iyi düşünülmüş çok güzel. Her ne kadar pahalıda olsalar haklı olarak diyorsunuz. Hem sağlıklı hem de eğitici oldukları düşünülürse değer doğrusu.
*Bıcır bıcır konuşuyor. Hiç susmuyor ki. Ve sürekli oyun oynamak istiyor. Oyun oynayan yardımcı elemanlar yok mu?böyle bir sektör doğmalı…
*Artık makineye poz veriyor çektirip bakıyor nasıl çıkmışım diye. Hiç fotoğraf çekemediğim çocuk nasıl poz veriyor.
*Mesela epeydir hiç telefonla konuşmuyor kimseyle. Dedesi arıyor sesini duymak istiyor ama o hiç konuşmuyor. Eminim onunda zamanı gelecek. Bir arada tüm telefonlara o bakıp konuşmak isteyecek elinden zor alacağız.
*Çıplaklık en sevdiğimiz şey. Giymemek için sürekli kaçıyor evde koşturmaca halindeyiz.
*Emziğe iyice düştük. Bir ara bırakmıştı sonra yine dadandı ve şimdi önünü alamaz olduk. Doktorun önerisi olan acı oje alıp sürdüm çok berbat bir tadı var. Birkaç gündür kullanmasak da sık sık sayıklıyor istiyor. Günler, aylar, yıllar geçiyor bizim halen emzik ve kabızlık sorunlarımız devam ediyor. Hadi hayırlısı.
*Ve sevdiği ablası Kaderle hayvanat bahçesinde.

Hiç yorum yok