ankaradan kısa kısa...

*Ankarada yeni bir bebek mağazası açıldı reklamını bolca görüyordum billboardlarda. Ne diye sitesine girdim. Ankarada mağazası varmı tam anlayamadım ama birçok şey satan bir market gibi görünüyor. Tam anlayamadım yani. Ben de e-bebek gibi bir mağaza zannetmiştim. Merak edenlere http://www.vimjo.com/.
*Kentpark açılalı epey oldu. Konsepti biraz daha farklı geldi. Büyük geniş mekanlar bırakmışlar. Ferah yani. Rahat rahat dolaşıyorsunuz. Farklı konseptlerde mağazalar var. Zaten farklılık olmasa bunca avm arasında kalkıp gitmek zor gelebilir.
*Ankamallde Tema’nın sergisi varmış…zaten her hafta avm’lerde farklı etkinlikler oluyor. Hatta konserler….kitapçılarda imza günleri…
*Yaz geliyor okullar kapanıyor. Artık üniversitelerde bahar şenliklerinin sonlarına gelindi. Haziran’da da festivaller başlıyor. Özellikle belediyelerin hepsinin festivali var, ünlü sanatçıları getiriyorlar.
*Araştırmacı Çocuk Merkezi ile ODTÜ Mezunları Derneği’nin ortak etkinliği var. 4 hafta boyunca 22 Mayıs, 29 Mayıs, 5 Haziran ya da 13 Haziran tarihlerinden birinde, saat 10:30 – 17:30 arası, 9 – 12 yaş grubu çocukları “Bir Kaşık Mühendislik” tatmaya davet ediyorlar..
*My Gym Mini Town 2010 Yaz Okulu Kayıtları Başlamış….
*Mağazalarda indirimler azar azar başlamış. koton'da güzel şeyler var bir bakın derim. bu sene kot yılıymış. herşey kottan. ayakkabı, çanta, elbise, etek...sadece pantolonla sınırlı kalmayın...

Hiç yorum yok