ilginç

farklı ve yeni teknoloji ürünlerle ilgili mail aldım. gerçekten ilginç şeyler düşünüp, tasarlamışlar. size birkaç örnek:
 Düğmesine basın evinizi süpürsün!ECleaner….

Süper bayıldım. En kısa zamanda almak istiyorum. Amerikada eltim kullanıyordu ve çok memnundu rahat olduğunu söylüyordu. Düşünsenize odanızın kapısını kapatın, aleti açın ve o orayı süpürsün…bu minik robot temizleme süresini belirtip düğmesine bastığınızda evinizi otomatik temizliyor. Fiyatı 150 dolarmış. Asus.com adresi.
 Kiyafetleri giymeden deneyin
New York'taki Bloomingdales dükkanında yeni bir teknoloji test ediliyor. Müşteriler aynanın önüne geçip istedikleri giysinin üzerlerinde nasıl durduğunu görebiliyorlar. Kıyafet denemeyi bir ölcüde hızlandıracak bu uygulama, 3 boyutlu kıyafet görsellerini ayna benzeri bir ekrana yansıtıyor, karşısına geçenler kıyafeti giymiş gibi kendilerini görüntüleyebiliyorlar. süperrrrr.bize en büyük eziyet giyip çıkarmak değilmi?bir yaygınlaşsa ne güzel olur.
 Kadınlar için koruma ceketi
Bayanları saldırılardan korumak icin tasarlanmış bir ceket. Hemen elin altındaki kumandayla yönetilen bu ceket, kendisini tutana elektrik şoku veriyor.
 Kar topu makinesi
Kartopu yaparken elinizin donmasından mı şikayetçisiniz. Yoksa hayır, ben eldiven kullanıyorum mu diyorsunuz? Peki eldiven kullandığınızda istediğiniz gibi kar toplarını şekillendirebiliyor musunuz? Eğer hem ellerim donmasın, hem de havada istediğim gibi dağılmadan giden kar topları yapmak isterim derseniz, bu alet tam size göre. Dondurma kaşığına benzeyen bu alet, hem çok sıkı hem de çok düzgün kar topları yapmanıza imkan veriyor.
 El kullanmadan semsiye
Elinizi kullanmadan taşıyabileceğiniz bir şemsiye.
Telefon açan bitkilermi, koltuklu alışveriş sepeti, fanlı gömlek, makyaj gözlüğü daha neler neler. Ne ilginç şeyler var.

1 yorum

  1. acaip güzel şeyler düşünüp yapmışlar. helal olsun valla her ne kadar çoğu şey luzumsuz olsada faydalı buluşlarda var. fevzi

    YanıtlaSil