bebeğim...

Sitem tam anlamıyla biz oldu artık. Eskiden herkese yarayacak bilgilere ağırlık vermeye çalışıyordum. Ama şimdi iş yoğunluğu ve zaman kısıtlamamdan dolayı hızlıca çınarı ve yaptıklarımı paylaşıyorum. Çınarın ve ailemizin günlüğü gibi oldu biraz. Neyse zaten amaçlarımdan biri çınarın ilerde bakıp neler yapmışım, nasıl geçiyormuş günlerimizi görmesi. Anladım ki bu iş ekstra mesai gerektiriyor. Epey çalışmak lazım. Hafta sonumuzudan bahsetmek istiyorum.
Oğluşumun cumartesi saçlarını kestirdik. Kuaförde süperdi. Nasıl ciddi ve güzel durdu, inanamadım.
Çok haylazlıklar yapıyor bu aralar. Geçen gün kremimi açmış bütün yüzüne gözüne sürmüş,  bembeyaz krem içinde kalmış.
Pazar günü de kar diye tutturan Çınarı doyuralım diye Elmadağ’a gittik. Ama öyle kar falan pek kalmamıştı. Az da olsa en tepede bir yer bulduk ve gömüldük. Çok eğlenceliydi ama rüzgarlıydı da. Ayrıca yokuş çıkması çok zor ve yorucu. Kayması kısa ve zevkli tabii. Çınar hiç dönmek istemedi, ama epey ıslandık. Kar elbisesi alınabilir tabii. Ama ne kadar oynuyoruz ki bu sene doğru düzgün yağmadı bile. Hemen de küçülüveriyorlar zaten.
“Sen çok güzelsin” deyip yüzümü okşayan bir erkek…işte aşk bu. Güzellik bu. Bende mest durumdayım. Canım benim…sarılıyor, öpüyor. Bebekliğini unuttum bile. Çok güzel bir dönem. Sevginizin karşılığını görüyorsunuz. gerçekten oğlanlar anneye daha düşkün oluyor sanırım. ben bu durumdan çok memnunum, işallah hep sürer.bana gitme diye nasıl yalvarıyor, dizinde yatırıyor hiç ayrılmak istemiyor. nasıl garip değil mi?şimdi size yapışıyor sizsiz olamıyor ama ileride nasıl değişiyorlar. hayatın kuralı bu.

1 yorum

  1. mAŞALLAH cINAR kOCAMAN oLDU ıNSALLAH cINAR aGACLARI GIBI OMRUDE UZUN BAHTIDA ACIK OLUR ....

    YanıtlaSil