Kadınca…..


biraz da kendimden yazmak istedim.
Saç rengi arayışım yıllardır sürer. En son doğal sarı tonlarında karar kılmıştım. Ama geçende  internette dolaşırken Hürrem’in çok hoş pozlarına takıldım. Saç rengi de dikkatimi çekti. gerçi onun saç rengi iki yıldır gündemde meşhur oldu da. bu resimdekiler daha doğal ve hoş geldi bana. zaten Meryem Uzerli’yi beğeniyorum. Hem sıcak hem de sevimli geliyor. konuşması, tavırları çok hoş, sempatik.  Marılyn Monroe hayranı biri olarak bir iki karede de ona benzettim. 

Saç rengini beğeniyorum da yapabilen kuaför bulamıyorum. Şöyle orta halli kuaförler mi renkleri düşüremiyor ünlüler nasıl yaptırıyor bilemiyorum. Saçınız yıpranır bakımı zor deniyor doğruda oluyor. Ama ünlüler nasıl sürekli renk değiştiriyor saçları yıpranmıyor mu anlayamıyorum.
fotoğrafları çok beğendiğimden paylaşmak istedim.  
Gülsen Bilse’yi de çok beğenirim, son saç rengi de hoşuma gitti. Gerçi onu sarı kısa saçlı da çok beğeniyorum. Güzel ve başarılı biri.
saç renklerine bir bakın, yaptıranınız olursa yapan kuaförü de lütfen bana yazın :))



Mehmet Erdem’in  ses rengine bayıldım. Şarkısı da güzel. “herkes aynı hayatta, kendini bir şey sanma….” böylesi farklı tonlar çok ilgimi çekiyor…sezen aksunun şarkısını da çok iyi yorumlayıp ünlü oldu zaten. "hakim bey" nasıl güzel sözler.....
saçtan sonra ses rengi ve tonuna da giriş yapmışım:))

Sanırım artık gözümüz kulağımız farklılık arıyor….

Hiç yorum yok