Ankara'daki doğumgünü mekanlarından

Ankara’dan devam  ediyorum.  Size doğumgününe gittiğim iki ayrı mekandan bahsedeceğim.

Yıldızda bir mekan  Urfalı Hacı Mehmet restoranı ….14 bin çocuk kayıtları varmış. Doğumgünlerinde hediyeler yolluyorlar. Çocuklarınızla ilgilenen bir sürü abla var. Sinema, bilgisayar, oyun makineleri ne arasanız var. Çocuğunuzun sıkılma şansı yok yani. Çocuklar aşağıda oynarken sizde üst katta ekranlardan onları takip edebiliyorsunuz. İyi hizmet gerçekten. Üstelik onlara hediye ve resimlerini de çekip hatıra veriyorlar.  En altta kocaman bir alanı çocuklar için ayırıp her şeyi düşünüp koymuşlar.  Ve her daim dolu. Çünkü bu önemli detaya önem verilmiş. Böylesi yerler o kadar az ki. Bir yere gidince çocukların masada oturması o kadar zor oluyor ki. Oyun alanları, ilgilenebilecek kişilerin olması cezbedici biz ebeveynler için.
Ayrıca baş başa yemek yemek de işin başka bir tarafı. Sakince, rahat ve eşinizle konuşabildiğiniz bir yemek:))




http://www.urfalihacimehmet.com.tr/tr/galeri-cocuk.aspx

Yıldız'da Play-joy parti evinde hafta sonu doğumgününe gittik. tavsiye ederim. Çok güzel, hoş, ferah bir mekandı. Her şey güzel geçti.    http://www.play-and-joy.com/
Üstelik çocuklarınız ufaksa,  ekonomik olması bakımından,  birkaç kişi birlikte kutlamayı düşünebilirsiniz. hele de doğumgünleri yakınsa iyi denk düşebilir. Nitekim arkadaşım öyle yaptı. çok yakın arkadaşlar, arka arkaya 3 kız doğurdular. Şimdi üçü birlikte büyüyor çok güzel. Üçünün doğumgününü birlikte kutladık….hepsi birbirinden güzel ve tatlı. Doğumgününde annelerinin onları nasıl süslediklerini yazamayacağım. İnanılmazdı kostümleri,  tokaları vs…kızlar bu konuda daha şirin ve şık oluyorlar kesinlikle.




Hiç yorum yok