akvaryumlardan...

Birkaç akvaryum gezdim ama Floryadaki kadar hiçbiri beni etkilemedi. Çok güzeldi. Çünkü çok özel olarak hazırlanmış, çok farklı konseptlerde görsel etkileyici  alanlar mevcuttu. Yani balıklardan öte diğer mekanlar çok hoştu. Hele kutuplar ve yağmur ormanı en etkileyiciydi bölümlerdi. Size bolca fotoğraf koyacağım çünkü görseller bunu daha iyi anlatıyor. Mesela mısır çarşısındaymış gibi üç boyutlu resimler vardı.  balıkların bulunduğu havuzların kenarlarına istanbulun meşhur yerlerinin silüetlerinin maketlerini yapmışlar çok hoş olmuştu. Tasarımını kim yapmışsa eline sağlık.
Onun üstüne düz bir balık akvaryumu gezince beğenemiyorum artık. Öyle derin havuzlar vardı ki sanki gerçekten denizin içi gibiydi. Üstelik her şeyi düşünmüşler, mini asansörlerle bebek arabaları veya sakatların inip görmesine kadar… 













Çıkışta oğlumla oradaki 5 boyutlu filme girdik. O maceramız da ayrı. Ben ona korkma diye bağırıyorum ama ben ondan daha çok korkmuşumJ çok komikti. Çıkınca bana kızıyor “anne bağırmandan hiçbirşey anlamadım” diye. Çocuklara, bu teknolojiye yetişmek zor. Şimdiden bizi beğenmemeye başladılar…hadi hayırlısı…..   

Hiç yorum yok