çınarın odası


Günlüğüme batkımda…çok kararsız kalmışım. Çınara diyorum ki "keşke sen olsan da kendin beğensen odanı. senin istediğin gibi yapsak. Arabalımı, balıklımı, gemilimi???ve daha birçok çeşit var ama hangisi? Ben böyle cıvıl cıvıl renkli olsun istiyorum. Turuncu, sarı, yeşil hangi renk?mobilyanı düz beyaz alıp halıyı perdeyi duvarlarımı renklerdirsem nasıl olur diye soruyorum çınara. epey kafayı takmıştım bu oda işine. mavi istemiyordum ama sonunda yine mavi ağırlıklı oldu. Ve sonunda resimde gördükleriniz çıktı. Düz renk alınca alternatifiniz daha çok oluyor. aksesuarlarla renklendirebiliyorsunuz. İnci tuncel’in tasarım ve renklerini çok beğenmiştim fakat bütçemizi aşıyordu.çok fazla seçenek de Ankara'da bulamamıştım.
Şimdi daha çok seçenek var ve ekonomik. Hamile bir arkadaşım doğacak kızına çok güzel oda hazırlamış hemde çok ekonomik. Halı, perde ve aksesuarları rengarenk ikeadan almış. Mobilyayı da İzmir’den sipariş verdi çok hoş. http://www.littlecolors.net/ adresine bakabilirsiniz.
Yatağın içine bir sürü uyku seti alıp denemişim nasılda değiştirmiş hepsi odayı.
İlkini mother care almıştım fakat boyutları uymadı küçük geldi. Biz çınar’a daha sonra büyüyen yataklardan almıştık da. Çok aradım uyku setini. Sonunda karumda bir çeyiz mağazasında funnababy’in ürünlerini buldum çeşit çoktu ve güzeldi. İsterseniz bir göz atın.
http://www.funnababy.com/

Hiç yorum yok