ankara'dan güzel haberler

ramazan bitiyor bayram geliyor. ismi de çok güzel şeker bayramı. yani herkes şeker yesin ağzı tatlansın, şeker gibi tatlı bir bayram olsun değilmi?
sonra okullar açılıyor ve kış geliyor...neyse kış olunca evcimen oluyoruz ve tabii dizikolik. ankara'da canlanıyor, herkes tatilden dönüyor. tiyatro, sinema dönemi başlıyor. etkinlikler, konserler....
3 ekim sezen aksu
10 ekim nilüfer
17 ekim funda arar
18 ekim volkan konak konserleri var. Anadolu gösteri kongre merkezinde. üçüde çok güzel izlenmeye değer. en ucuzu funda arar. en pahalı tabii sezen aksu. ona değer gerçi. ben 4 kere gittim hepsi birbirinden güzeldi. volkan konaktada sezen aksuda da ayrıca stand up izleyip eğleniyorsunuz. volkan konak'ı merak ediyorum çok eğlenceliymiş gerçekten.
istanbul'dan geldiğimden beri hep üzülüyordum Ankara'da neden konserler yok, mekan yapmıyorlar diye. koca bir yaz. hele açıkhavada konser izlemek ayrı bir zevk. halen de bir harbiye açık hava, kuruçeşme arena, rumeli hisarı gibi mekanlarımız yok anlamıyorum .burda da kaç milyon kişi yaşıyor potansiyel var. ne yapsalar ankara'da kaldırıyor, yani giden çok olur. neyseki en azından Anadolu gösteri merkezi açıldı. malesef Ankara'ya herşey geç ve sonradan geliyor. istanbul'u geriden takip ediyoruz.avm'lerde de birden patlama oldu son birkaç sene de arttı sayıları.
iyi seyirler ankaralılar.

Hiç yorum yok