Sporda EMS dönemi...

Sporda, son bir yıldır mı ön planda, şimdilerde mi popüler oldu bilemediğim bu spor EMS-Elektriksel kas uyarımı sistemi. Hızlı kilo vermek isteyenler için normal spordan daha etkili bir yöntem. Ben biraz tembel işi diyorum. Çünkü haftada 2 gün 25 dakika yetiyor. Ama bir haftalık ihtiyacını karşılıyor. Tabii vakti olmayanlar içinde pratik diyebiliriz. Özetle 25 dakikada 3-4 saat kadar spor yapmış oluyorsunuz. 

Ufak bir makina var. Bilgisayar üzerinden çalışıyor. Üzerinize ıslak bir kıyafet eşliğinde bu makinayı ve kablolarını takıyorlar, bu kablolardan spor yaparken vücudunuza frekanslar geliyor. Ve bölgesel olarak istediğiniz yerlerin daha fazla enerji harcamasını sağlıyorsunuz. Bir nevi yaptığınız sporun etkisini arttırıyorsunuz. 

Ben zayıflamak istediğim için kardiyo ile yapıyorum. İsteyenler spor yapmadan oturduğu yerde uzanarak bu makinayı bölgesel istediği yere taktırıp sadece elektriksel akım uygulatabiliyor. 


 "Bu cihaz da beyinden gelen sinyallerin aynısını dışardan sadece kaslarımıza göndererek kasılma seviyesini arttırmaktadır. EMS sayesinde bir hareketi gelen akım eşliğinde yaparak kasılmayı arttırıp o kasın gelişimini daha kısa sürede sağlamaktayız.

Kardiyo güç antrenmanı programı ile kas artışı sağlamanıza, yağ yakımı ve selülitlerinizi azaltmanıza yardımcı olur. Kas ve bağ dokularınızı geliştirir. Daha sıkı bir vücuda kavuşmanızı sağlar.

Zamandan tasarruf sağlar. Salonda 2 saat çalışma ile yakılan kalori Ems sistemi ile 25 dakikada yakılır. Ems ile hızlı kilo verme, kas kütle artımı, duruş düzelmesi, karın kası güçlenmesi ve vücudun güçlenmesi sağlanır. Uygun kas gruplarını hedefler ve kas sisteminizi dengeler........." şeklinde anlatıyor google...

                                Yaza kadar devam. Sonucu sizlerle paylaşacağım...

Hiç yorum yok