Ebruyla Yaza Veda Etkinliğinden...

          Pandemiden dolayı ara verdiğimiz Ankara blogger etkinliklerine yeniden başlamak bizleri çok mutlu etti. Hem bloggerlar biraraya gelip, özlem giderdik, hem de yeni ürünlerle tanıştık. 

                        

           @ebrununmutfagindanblog düzenlediği organizasyon Kajun cafede yapıldı. Çok şık olan mekan Ankara Ümitköyde. @kajunbringmore instagram hesabından takip edebilirsiniz.

Bizlere destek olan tüm sponsor firmalara teşekkür ederiz. Özellikle bir çoğu yerli olup harika organik ürünler çıkaran firmalar. Böylesi girişimcilerin ülkemizde olması, temiz içerikli gıda ve kozmetik ürünlerinin üretilmesi mutluluk verici. Hepsi ayrı ayrı sonuna kadar desteklenmesi gerektiğini düşünüyorum. 

Swissoderm saç bakımı için temiz içerikli ürünler üreten bir marka. Şampuan ve kremini kullanmaya başlayacağım. Saçlarımı açtırdığım için çok yıpranıyor doğrusu. Kaliteli, kimyasal içermeyen saç bakım ürünleri çok önemli. İntagram: @swissoderm


Gekoo organik lezzetli atıştırmalıklar ile bence Türkiye’de 1 numara. İçeriği sağlıklı ve gerçekten organik ürünlerden yapılıyor. Sertifikalı yani. Benim çocuklarım küçükken yoktu. Şimdiki anneler şanslı. Bisküvileri, cipsleri hepsi ayrı lezzetli.

“Çocuklarımızı şekersiz, zararlı kimyasallardan uzakta, sağlıklı ürünlerle besleyebilmek ve temiz bir gezegen için Türkiye’nin ilk ‘Organik Sertifika’lı bisküvilerini ve atıştırmalıklarını ürettik.” Diyorlar. Gönül rahatlığıyla tüketilebilinir. Biz büyükler için bile önerebilirim. Gayet leziz…

https://www.gekoo.com.tr/       İnstagram: @gekoorganik


Ivanatura %100 vegan cilt bakım ürünleri olan bir marka. Tamamen organik ve zengin çeşitleriyle mutlaka denenmeli. Ben antiaging yüz kremine başladım çok memnun kaldım. Özellikle bebek serisini öneririm. Kaliteli ve iyi ürün bulmak zor. Üstelik organik ürün içeriğine göre çok da ekonomik.

https://www.ivanatura.com/       İnstagram:  @ivanaturaorganik

Beeo arı ürünleri birkaç senede epey bilinir hale geldi. Büyük başarı. Kadın girişimcisini kutluyorum. Üstelik çok bilinmeyen propoliside bizlere öğretti, yaydı. Şimdilerde birçok büyük markette, eczanelerde vb. işletmede bulabiliyorsunuz. Günlük shotlarından tutunda propolis içerikli bağışıklığı güçlendirici takviye sprey ve diğer ürünleri var. Kozmetikde de güveniyorum ve kullanıyorum. O yüzden gözaltı serumu ve yüz kremini almıştım ve memnunum.

https://www.beeo.com.tr/       İnstagram: @beeoariurunleri

Wefood ilk kez duyduğum ve deneyimlediğim bir marka. Güvenilir ve temiz bir marka amacıyla yola çıkmışlar. Ve çok geniş ürün yelpazeleri olmuş. Ben atıştırmalık hurma özüyle yapılan ve doğal meyve kuruyemişlerle zenginleştirilmiş barlarını denedim. Ve gerçekten çok başarılı buldum. Sağlıklı ve doğal atıştırmalığın adresi olabilir. Çocuklar bayıldı paylaşamadılar nerdeyse. Kids için özel ürünleri de var.

https://www.wefood.com.tr/        İnstagram: @wefoodtr


Revox saç bakım serisi olan bir marka. Şampuanlarının yıllardır kalitesini bildiğim ve kullandığım şampuandır.  Ayrıca Ankara firması ve blogger dostu ve tanıtımına özen gösteren bir firmadır. 

https://www.revox.com.tr/        İntagram: @revoxlaboratories 

Nutafresh Kişiye özel detoks suları üreten yeni bir marka. Ödem atmak içinmi, yenilenmek içinmi neye ihtiyacınız varsa ona göre siz belirleyin ve hazırlasınlar. Günlük, taze hazırlanan, doğal meyve ve sebzelerle yapılan içecekler. Sadece Ankara’da değil de tüm illere yayılmasını diliyorum.

İnstagram: @nuta_fresh


Splat diş bakım ürünleri olan bir marka. Diş macunu organik olup yine temiz içeriklidir. İçinde florür bulunmaz. Çocuk ürünleri de vardır. 

İnstagram: @splat_turkiye

           Ebru gerçekten çok kaliteli, güvenilir markalarla tanışmamıza vesile oldu. Böylesi organik, temiz içerikli ürünler görmek beni çok mutlu ediyor. Herkese çok teşekkürler….

Hiç yorum yok