hamile kıyafetleri

Bu aralar karnım epey çıktığı için eski kıyafetlerimi giymem artık iyice zorlaştı. Hergün işe giden bir bayan için epey sorun bu. Evde olsam belki önemli olmayabilirdi. En kısa zamanda alışverişe çıkacağım…çıkmadan biraz taradım neler var neler yok diye. İnternetten bakıyorum ama internetten denemeden alışveriş yapmak pek aklıma yatmıyor doğrusu. Öncelikle kendi bildiğim yerleri sonra da diğer bulduğum isim ve adresleri yazıyorum. Bu konuda en çok çeşit Kızılay ve Keçiören’de bulunurmuş gibi geldi. Allahtan bu sene normal kıyafetlerde de elbise ve bluzlarda hamile modelleri gibi bol modeller moda ve epeyce var. Normal mağazalarda bunlardan yararlanabiliriz. Ama pantolon zor tabii. Artık waikikinin bile hamile bölümü var. Gerçi waikiki çok yaygın, uygun ve hoş olduğu için herkesin üstünde aynı şeyleri görmeye başladım maalesef. Hamile kıyafetleri epey yayılmaya başladı. Birkaç sene önce pek az çeşit vardı piyasada.
*Yeşim mağazaları…Yıldız, Çukurambar, Kızılay ve daha birçok semtte var…sanırım en uygun(ucuz) mağazalardan biri.
*Mom to be...
http://www.mom-to-be.com.tr/shop/index.php...internetten ucuza satışları da var. Limango.com.tr’den bulabilirsiniz….
*Gebe.... sadece Cepa Avm’de var…. http://www.gebe.com.tr/showroom.aspx
*Seçen hamile giyimhttp://www.secen.com.tr/Default.asp
*Mine mağazaları…Kızılay’da..ben geçen hamileliğimde ordan almıştım birkaç parça…
Bunlarda internetten hamile kıyafetleri için sayfalar. Bir göz atabilirsiniz….
*http://www.hamilestore.com/?gclid=CL_0xdTu46QCFc4H3wodOEuWaA
Hamile Butik
Kızlarpınarı caddesi 20\B keçiören / ANKARA(0312) 339 13 03
Meldo Hamile Giyim
Ceyhun Atuf Kansu cad. Beycanoglu iş merkezi no:104/o / ANKARA(0312) 473 76 68
Hell Klar
Kızlarpınarı cad.no:20/A-B Keçiören / ANKARA(0312) 3391303
Happy Hamile Club Kızılay / ANKARA (0312) 432 09 03
Özge Hamile Giyim
Atatürk Blv. Gama İş Mrk. 97/115 Kızılay / ANKARA (312) 418 69 05
Rabia Hamile Dünyası
Atatürk M. Vatan C. Yeraltı Çarşısı 6/60 / ANKARA (312) 276 33 33
Limra Hamile Giyim
Strazburg C. 28/A -1 Sihhiye Çankaya / ANKARA (312) 229 65 49

17 yorum

  1. Ben de bahsettiğiniz markalardan alışveriş yapmıştım. Ankara bu konuda biraz kısıtlı sanırım
    mommyslifetime.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. Ben de Ankara'da yaşıyorum ve yazıyı yazdığınız tarihlerde hamileydim. Benimle aynı şeyleri yaşamışsınız. Şimdilerde biraz daha marka geldi sanırım. Bakalım ikinciye kalkışırsam deneyimlerimi aktarırırım. sevgiler
    mommyslifetime.blogspot.com

    YanıtlaSil
  3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  4. Ankara Ulus'ta Anafartalar Çarşısının 2. katında hamile gezegeni var. Bütün hamile kıyafetlerini ve çeşitlerini bulmak mümkün.

    YanıtlaSil
  5. Anafartalar yürüyen merdivenlerin 2. katında komple hamile giyim satan bir mağaza var. Kıyafetler kaliteli ve uygun fiyata. Ayrıca müşteriye olan ilgilerinden çok memnun kaldım. (0312) 311 83 25

    YanıtlaSil
  6. yorumlarınız için çok teşekkürler. benim yazım artık biraz güncelliğini yitirmiş. 2010 da yazmışım. 5 yılda çeşitler, mağazalar, markalar çok çoğaldı. şimdi seçenek, çeşit bol. artık bebek mağazalarında bile hamile kıyafetleri bulmak mümkün. en bilindikler ve aklıma GeBe, waikiki, defacto vs...ayrıca trendyol gibi meşhur web sitelerinde de satılıyor. sevgiler...

    YanıtlaSil
  7. Merhaba Ankara Kızılay Onur çarşısı yanında Cansın hamile giyim mağazası var. Çok şık ürünler var ve fiyatta da yardımcı oldular. Çorap çamaşır gecelik dahil herşey var. Farklı modeller görmek istiyorsanız mutlaka uğrayın.

    YanıtlaSil
  8. Merhaba Ankara Kızılay Onur çarşısı yanında Cansın hamile giyim mağazası var. Çok şık ürünler var ve fiyatta da yardımcı oldular. Çorap çamaşır gecelik dahil herşey var. Farklı modeller görmek istiyorsanız mutlaka uğrayın.

    YanıtlaSil
  9. Merhaba Ankara Kızılay Onur çarşısı yanında Cansın hamile giyim mağazası var. Çok şık ürünler var ve fiyatta da yardımcı oldular. Çorap çamaşır gecelik dahil herşey var. Farklı modeller görmek istiyorsanız mutlaka uğrayın.

    YanıtlaSil
  10. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  11. Tarz fiyat kalite benim içinde önemli. Fakat daha da önemlisi güleryüz ilgi ve güven. Alışverişten bu yana bütün arkadaşlara tavsiye ediyorum. ADRES:Anafartalar çarşısı 2.Katta HAMİLE GEZEGENİ. tel:(0312)311 83 25

    YanıtlaSil
  12. Hamile elbise modellerini internetten satın almak için hamile elbiseleri sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

    YanıtlaSil
  13. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  14. Merhaba
    Kizilayda Hell Klar ve Livaa Urunlerini satan Bilge Butik i de unitmamak gerekir. Hem kaliteli hemde organik urunler satan sayili magazalardan biri. Bilge butik adres degisikligi yap,istir.Daha guzel cesitleriyle Dikmen Caddesi 325/A ugrayip cesitleri bir gorun:) Hem Fiyatlarda bayagi yardimci oluyorlar;))

    YanıtlaSil
  15. Hamile kıyafeti arayan ve bulmakta zorlanan bir insan olarak sizleri bilgilendirmek isterim...Tavsiye üzerine Ulusta bir mağazaya gittim modeller ve çeşitler çok kapsamlı,ayrıca kalite yönünden üst düzey ürünler bulunuyor. Aldığım kıyafetlerden gayet memnun kaldım hem rahat hem şık görünmek isteyen biri olarak aradıklarımı buldum fiyatlarda abartı değil Hepinize Tavsiye ediyorum Adres:Ulus Anafartalar Çarşısı 2.kat İsmi Hamile gezegeni (Ulustaki heykelin arka tarafında 50m yukarıda)

    YanıtlaSil