Bu yılın modasından


                             Yeni sezon açıldı. Baharlık yazlıklar çıktı ama daha kış bitmedi. Hala kabanlarla dolaşıyoruz. Bu kış sanırım en çok beyaz bot ve leopar modası vardı. Herşeyde leopar görebilirsiniz. Giyimden aksesuarlara kadar, tam olarak ya da bir yerinde leopar desen koymuşlar. Bende bir leopar hastası olarak her tonunu ve şeklini seviyorum. Beyaz botda fotoğraflarda da görüldüğü yerde herşeyin altına kombin edilebiliyor. 
Leopar gibi yılan deriside moda bu arada....
 
Sanırım deri ve  dantel modası halen devam ediyor. Deri her zaman modası geçmeyen bir ürün. Özellikle deri montlar. 
Moda artık değişti gerçekten. Eteklerin üstüne uzun sweatshirtler altına spor ayakkabılar giyiliyor. Özellikle beyaz spor ayakkabılar. Etekler parıltılı, pırıltılı. 




Ayrıca son okuduklarıma göre bu sene takımlar çok moda. Pantolon ve ceketler. Özellikle bol pantolonlarla kombine edilmiş ceketler. Pantolonlarda da yüksek bel modası tamamen geri dödü. 
Ankara'da Karum avm giriş katında bu tarz giysilerin satıldığı harika dükkanlar var. Özel tasarım tarzı hepsi ve çok ekonomik fiyatlara. Biraz yabancı ve ünlü markaların çakması olan ürünler de var. Klasik avm marka ve modellerden sıkıldıysanız buraya mutlaka gidip bakmalısınız. Özellikle sezonda mağazalara göre fiyatları ekonomik. 

Hepinize güzel alışverişler...

Hiç yorum yok