Pastannecim Workshop Etkinliği (18.01.2017, Ankara)

Güzel bir etkinlik daha. Ebrunun Mutfağından davetiyle Erciyes Börek ve Pastannecimin imalathanesindeyiz.  Esasında imalathaneyi gezme ve pasta süsleme amaçlı gittiğimiz pastannecim de workshop yaptık. Çok keyifli ve güzeldi. Gerçekten workshop lar hem bizlere faydalı oluyor hem de firmaları daha iyi tanımamıza vesile oluyor. Tabii eğlenceli de geçiyor.
Pastannecim yeni yeni açılmaya başlayan bir pastane. Birçok yerde şubelerini görüyorsunuzdur. Çok güzel dekorlu, şirin dükkanları var. Özellikle yaş pastalar envay çeşitde.
Bu güzel pastanenin imalathanesini gezdik öncelikle. Tabii gezmeden önce hijyen için galoş, önlük vs. giyinip içeri girdik.  

Tertemizdi ve 100’e yakın personel çalışıyormuş tüm imalathanede. Her yerde pastalar, süslemeler, kremalar…Harıl harıl herkes çalışıyordu. Bu güzel geziden sonra şef gelin sizlerle birlikte pasta yapalım  ve hepiniz kendi pastalarınızı yapın dedi.  Tabii bizim de çok hoşumuza gitti. Başladık yaş pasta yapmaya. Öncelikle pandispanya kekini yaptık. Pandispanyalar kabarık ve yumuşacık oldu. Ardından kremalarını sürüp  ve içine malzemelerini koyduk. Ve en sonunda da dışını süsledik. Herkesin yaş pastası çok güzel oldu. Her aşaması ayrı eğlenceliydi.
Özetle pastannecimden gönül rahatlığıyla pastalarınızı alabilirsiniz. Üstelik saat 7’den sonra fiyatları yarı yarıya iniyor. Ayrıca doğum günleri için şeker hamurundan harika pastalar da yapıyorlar...




















Bizi çok güzel ağırlayan ve böylesi güzel vakit geçirten Tuğçe hanım, şef ve diğer tüm ekibe çok teşekkür ederiz. Tabii böylesi güzel bir organizasyonu düzenleyen blogger arkadaşım ebruyada çok teşekkürler…

1 yorum