Ankaralı blogger anneler buluşması (7 Ocak 2017, Bay Gurme, Çukurambar, Ankara)

Ankaralı blogger anneler buluşması.Bu güzel etkinliği düzenleyip biz blogger anneleri davet eden ve bir araya getiren  Gulsen’e ve Canan’a çok teşekkür ediyorum. Ankara’daki  50 blogger anne Çukurambar Bay Gurmede brunch da buluştuk. Bebekler, çocuklar kalabalık  böyle curcunalı ve keyifli bir etkinlik oldu. Herkes tanışıp, kaynaştı.

Bay gurmenin büyük ve ferah mekanında bruncha Ankara tabağı olarak sunduğu kahvaltılarımızı yaparak başladık. Ardından sponsor olan firmaların tanıtımlarını dinledik. Ardından çekilişler oldu. Kalabalıktan dolayı, çekilişler ve hediyelerin dağıtımlarında birçok blogger arkadaşım destek oldu. Hepsine tek tek teşekkür ederim.
Tabii blogger olup fotoğraf çekilmemek olur mu? Topluca hatıra fotoğrafımızı da çektirdik. Güzel bebekleri sevmeden de gitmedik. Öyle tatlı ve şirinlerdi ki.  

Bu güzel etkinlikte  bizleri bilgilendiren ve hediyeler veren firmalara ayrıca teşekkür ederiz.

Vissmate’in yeni çıkan ürünlerini gördük. Gerçekten ben kullanıyorum ve çok memnunum. Ürün yelpazelerini çok genişletmişler. Sanırım en kısa zamanda marketlerden ulaşabilirsiniz.


HighGenic firması da ev temizliğinde iddialı bir marka. Ben daha önce duymamıştım. Ama ürünlerini tanıttıkça ilgimi çekti. Özellikle leke çıkarıcı mendilleri ve küçük ambalajları çok güzel.

Doğadan firması zaten bildiğimiz ve ürünlerini severek kullandığımız bir marka. Blogger dostu bir firma. Büyülü bohça çaylarının hepsi ayrı lezzetlerde. Ayrıca yeni bitki şekerleri çıkarmış. Ama şekersiz doğal içerikli.

Güzel çekilişler ise hamile ve bebeği olan anneler içindi. Çok hoş bebek ürünleri hediye edildi.

Tekrar etkinliği düzenleyen ve destek olan herkese çok teşekkür ederim. 

Hiç yorum yok