tatlımo workshop etkinliği (20 Eylül 2015, Dikmen, Ankara)

 Bir work shopta bloggerlar yine bir aradayız. Bu sefer ki tatlı mı tatlı. Adı da oradan geliyor. Tatlımo…….Böyle pastalı, çikolatalı, meyveli, süslü, rengarenk…. Bu workshopa bayıldım. Hep yaptık, hem yedik, hem eğlendik. İşin ne kadar zevkli olduğunu gördük. Ve çok güvenilir, temiz ve titiz yapıldığını. Bu güzel organizasyona bizi davet eden fruit flowers firma sahibi Mahmut ATAR’a ve organize eden blogger Sibel Erzincan’a çok teşekkür ediyorum.
Öncelikle atölyeye girerken bonelerimizi, eldivenlerimizi, galoşlarımızı giydik. Malzemelerimiz hazırdı. Bize kekleri pişirmek, hazır pastaları soslamak, süslemek kalmıştı. İlk bölümde kek, kurabiye süslemeleri yaptık. Çikolata ve çilek sosuna batırdığımız kek ve kurabiyelerin üstüne yazılar ve süsler yaptık. İkinci bölümde  aranjman kısmıydı ve çok ilginçti. Seçtiğimiz sepetlere bir bir hazırlanan kek ve kurabiyeleri  güzel şekilde dizayn ederek yerleştirdik.  Çok şık konseptlerde arajmanlar  çıktı. Üçüncü bölümde meyvelere geçtik. Çilek, elma ve ananasları çikolatalara batırıp, süsledik. Sonra da onları ambalajladık. Dördüncü aşama da herkesin yaptıklarının  jelatinlere sarılıp, şık bir  hale getirmesiydi. Tabii bunları yaparken de bir pratiklik gerekiyor. Firma çalışanları bu konuda hepimize çok yardımcı oldu. Her biri birbirinden güzel aranjmanlar hazırladık.







Her aşaması keyifli ve eğlenceliydi. Kalabalık blogger ailesi ve Mahmut beyin canlı videoya çekimleri hepimizi hem heyecanlandırdı hem de eğlendirdi. Özellikle ben pasta kalıplarına hamuru dökerken taşırmadan yapmak için ne kadar uğraştıysam da arada taşanlar oldu. Gül şeklinde kırmızı çikolatalı kekler mükemmeldi. Her ne kadar her şey hazır olmasına rağmen uğraştırdı bizi. Özetle bu iş özel uğraş, emek ve zaman isteyen bir iş. Sonuçta çok güzel, görsel bir sunumla karşımıza lezzetli ve güzel şeyler geliyor. Hazırlayanların  ellerine sağlık. Bizimle ilgilenen ekibe de çok teşekkürler. Çok sıcak ve yardımcılardı. Çıkışta bayram hediyesi çikolatalarımızı ve yaptıklarımızı götürdük. Bol bol ikramlı çok hoş bir gün geçirdik.


Hediyeleşmeye yepyeni bir soluk getirdiklerini söyleyen Tatlımo.com Genel Müdürü Mahmut ATAR  Tatlımo’da iki farklı konseptimiz var. Tatlimo.com ile doğum günü, sevgililer günü, anneler günü, babalar günü, bebek doğumu, geçmiş olsun dileği, terfi/tebrik, nişan, düğün kutlamaları ve diğer özel günlerde tüm Türkiye'yi en tatlı hediyelerle buluşturuyoruz. İster online, ister telefonla sipariş verilebilen meyve, kek ve kurabiye sepetleriyle;  farklı, lezzetli ve eğlenceli hediye alternatifi arayanlara yepyeni bir deneyim yaşatıyoruz.  Siparişleri ise aynı gün ulaştırıyoruz. Seçkin AVM ve caddelerdeki mağaza, kafe ve kiosk konseptimiz kapsamında müşterilerimizi, lezzetli ve sağlıklı atıştırmalıklar ile buluşturuyoruz. Macaron, dondurma, parfe, dipolata, cupcake, çay, meyve suları, kahve ve bunun gibi birçok lezzet, Tatlımo mağaza, kafe ve kiosklarımızda müşterilerimizle buluşacak. Ayrıca Tatlımo’nun franchise imkânları ile tüm Türkiye’de yaygın bir ağa ulaşmayı hedefliyoruz.” dedi.

Tekrar böylesi güzel workshoplarda buluşmak dileğiyle….

Hiç yorum yok