Muhafazakar Kadınların Derdi: Spor Salonuna Gidememek

Her kadın güzelliğine, vücuduna, saçına ve bedenine özen gösterir. Her kadın doğası gereği bakımlı olmak ister. Ancak, muhafazakar bir kadının güzelliğine ve dış görünümüne özen göstermesinin yolları çok daha kısıtlıdır.

Rujlarının rengi, saçları, kiloları ve selülitleri her kadının ortak derdidir. Fakat, muhafazakar bir kadın özellikle de selülit sorunlarına çözüm bulmak noktasında daha fazla zorluk çekebilir.

Kendileri için uygun spor salonu bulmak zor, halka açık yerlerde spor yapmak ise tercih etmedikleri bir seçenektir. İzmirli tekstil şirketi Sun Tekstil’in kozmetik giyim markası Pure Nature’ın ürünleri muhafazakar kadınların bu derdine çözüm niteliğinde.

Bakın Pure Nature ürün müdürü Tuğçe Uysal ürünlerinin toparlayıcı ve iyileştirici etkilerini nasıl anlatıyor.



Pure Nature Hangi Bölgelerde Etkilidir? | izlesene.com

Mikrokapsülasyon teknolojisi ile üretilen Pure Nature akıllı kozmetik giyim ürünlerinin her santimetrekaresinde, selüliti yok edici krem içeren yaklaşık iki milyon mikrokapsül bulunmaktadır. Ürünlerin içeriğinde bulunan kozmetik krem Fransa'da formüle edilip üretilmiş ve Pure Nature ürünlerinin dermotolojik testleri Paris Intertek Laboratuvarı'nda yapılmış. Pure Nature ürünleri içerisinde bulunan mikrokapsüller günlük hareketlerinizle kırılarak teninize nüfuz ediyor ve bu sayede kolaylıkla selülitlerinizden kurtulabiliyorsunuz. Ürünleri kıyafetinizin altından sıradan bir çamaşırmış gibi giyilebilir ve rahatlıkla gündelik hayatınıza devam edebilirsiniz

Ürünleri kullandığınız zaman 28 günde bir beden inceliyor ve selülit problemizden kurtuluyorsunuz. Etkisi ve sonuçları Dokuz Eylül Üniversitesi ve Ege Üniversitesi tarafından da onaylanmış.

Spor salonuna gitmeden, halka açık yerlerde spor yapmak, koşmak zorunda kalmadan ve en güzeli tüm bunlar için fazladan bir zaman ayırıp yorulmadan bir beden incelmek, şekillenmek ve selülitlerinizden kurtulmak için ürünleri incelemek isterseniz, www.purenature.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.
Bir boomads advertorial içeriğidir.

-->

1 yorum

  1. Kesinlikle haklisiniz sayin moderator hanim hatta fevzi beyde bize katiliyor:)

    YanıtlaSil