Son günlerde takip ettiklerim….

Böylesi yoğun bir tempoda bile en azından kitap, dergi, cd, tiyatro, sinema, spor, tv’de dizi, yarışma vs. gibi hayatın içinden takiplerimi bırakmamaya çalışıyorum. Çünkü hayat böylesi ufak güzel detaylarda saklı. Yoksa her şey rutin iş-ev arası sürüp gidiyor.
KIRMIZI dergisi güzel bir kadın dergisi. Çok hoş bir kadın dayanışması üstelik…isteyen herkes belli bir ücret karşılığında dergiye ortak olabiliyor. 7 bölümden oluşuyor. Düzenli biri olarak dergilerin bu şekilde kategori edilmesi hoşuma gitti. Mesela en çok ilgimi çeken bölümlere önce bakıp okuyorum. Kariyer ve anne-çocuk favorim…sonra şehir tabii… en çok girişimci kadınların hayat hikayeleri ilgimi çekiyor. Birde yaptıkları işler. Çok farklı projeler, fikirler var ve çok hoş…onları okuyunca heyecanlanıyorum, gururlanıyorumn ve ümitleniyorum. Daha güzel günler bizi bekliyor, her şey güzel olacak diye düşünüyorum. Dergiye bir bakın derim…
SEZEN AKSU’NUN cd’sini arabamda sürekli dinliyorum. Bir şarkısına takıldım. Hafif nostaljik gibi.”her telden” ismi…süperrrrrrrr…. Öyle bir geçer ki zaman filminin müziklerini andırıyor.
Her Telden
Çok zamandan beri eski dostlar
Birbirini aramaz oldu
Aramıza hayat girdi
Yıllar bize yaramaz oldu
Ağlarım, ağlarım geceler boyunca
Anılar dalga dalga sahilime vurunca
Bir selâm gelince selâ verilince
Ağlarım “Arkadaş” şarkısını duyunca
Bir yanağı okşayan kader
Diğerine bin tokat vurdu
Bildiğim kadar değilmiş meğer
Dünya bize hep oyun kurdu.
AJDA PEKKAN’IN şarkıları da çok hoş. Son “Arada sırada” ve “yine tek” şarkıları güzel...M’ün “yaşın 19”şarkısıda süper... bakıyorum da ne varsa eskilerde var.
ELİF - PAULO COELHO kitabına başladım….ne de olsa adımın kitabı…Bir gün yalnız ve boş kalırsam yapmak istediğim şey bir odaya kapanıp aylarca kitap okumak ve yazmak. En çok özlediğim şey kitap okumak. yazmayı neyse ki az ve kısa da olsa bir şekilde bloğum sayesinde yapıyorum.
Sağlık için ve doğumdan sonra kiloları atmak için Spor…B-FİT SPOR Ankara’da epey bir ilçede bayilik açtı. Sadece kadınlara özel spor salonu…hoş, rahat ve en önemlisi kısa…çok zamanınızı almıyor. Günde yarım saatinizi ayırarak spor yapabiliyorsunuz. http://www.b-fit.com.tr 
Ayrıca size yeni duyduğum ama çok beğenilen mbt ayakkabıdan bahsedeyim. “MBT (Masai Barefoot Technology),günün her saati giyilebilecek dünyanın ilk fizyolojik ayakkabısı. Çok sayıda kası çalıştırarak vücudu şekillendiriyor, patentli tasarımı sayesinde, düzenli olarak giyildiğinde eklemler ve sırt üzerindeki baskıyı gideriyor, Özellikle günlük hayatta çok yürüyen ve ayakta duran insanların hayatını kolaylaştırıyor….”şeklinde devam ediyor. Fakat çok pahalı ama yine de problemi olanlara önerilebilir.
ayrıca çocuklara yönelik ankara’daki aktivite ve etkinlikleri takip ediyorum…bunları da yazacağım.
Sizlere sağlıklı, bol aktiviteli ve eğlenceli günler geçirmeniz dileğiyle…

Hiç yorum yok