2010 blog ödülleri

2 senedir düzenleniyormuş. Hiç bilgim yoktu. Gazetede okudum. Kategorilere ayırmışlar bir sürü sponsor var. Kategorilerde çok hoş.
isteyen hem başvurabiliyor hem de adaylara oy atabiliyor. Sanırım başvurular bitti. Oylamalar da 30 nisana kadar devam edecek.
Türkiyede ne çok yazabilen, çizebilen insan varmış. sözü olan. Çok hoşuma gitti. Bloglara biraz batkımda kendimi çok acemi ve eksik hissettim. Ama tabii bu ayırdığınız zamanla da ilintili biraz. Ben gerçekten bloğuma öyle özen gösterip zaman ayıramıyorum. Sadece hızlıca gördüklerimi, yaşadıklarımı, izlediklerimi ve tabii oğlum çınarı yazıyorum. Zaten sonradan okuduğumda çok hata buluyorum. Özellikle cümle düşüklüklerimi görüyorum.
Emek veren herkes bence de ödülü hak ediyor. Zevkli bir şey kesinlikle. Bence bu kadar çok olmasının nedeni de insanların kendini ifade ettiği bir alan olması. Çok güzel tasarımlar, edebi yazılar, şiirler, bilgilendirmeler vs. gördüm çok beğendim. Zaten önemli olan bir çaba içinde olmak, bir şeyleri paylaşmak. Diğerleri detay çok da önemli değil. Zaten kimse böyle bir yarışma için blog hazırlamıyordur herhalde. ben de bir blogger olarak siteyi bir ziyaret edin ve iyilere oy verin derim.
http://2010.blogodulleri.com/

Hiç yorum yok