İKİNCİ EL SATIŞLARDA İNTERNET KULLANIMI

Artık ülkemizde de ikinci el kullanımı artmaya başladı. Özellikle İkinci el kullanımlarda internet üzerinden birçok sayfa açıldı. Ama çocuklarla ilgili olanlar genelde bebek ağırlıklı. Büyük yaş çocuklara yönelik alışveriş siteleri  yok denecek kadar az. Birde internet alışverişleri her ne kadar arttıysa da ülkemizde çok yaygın olduğunu söyleyemeyeceğim. Öyle ki istatistiklere göre tüm ülkede internetten alışveriş oranı %25 imiş. Annelerin internetten alışverişide bu orana bakılırsa epey düşük. Tabii gençler bu konuda daha aktifler.  

Birde görerek, bakarak, ödemenizi güvenle yaparak alışverişin yerini de sanırım hiçbirşey tutamaz.  Zaten öyle olmasaydı bu kadar mağazaya ne gerek kalırdı? Bizde bu mantıkla mağaza açmaya karar verdik. 


Çınar Ağacım Mağazamızda çocukla ilgili herşey var. 0-14 yaş arası markalı az kullanılmış her ürünü bulabilirsiniz.  Kıyafet, ayakkabı, oyuncak, kostüm, kitap-cd, bebek büyük eşyaları, anne-bebek ürünleri gibi. Müzik ve spor aletleri de var. Yani mağazaya geldiğinizde aradığınız birşeyi bulmanız en büyük temennimiz. Hatta birçok yerde arayıp bulamadığınız ürünleri belki burada bulabilirsiniz.

 

Girişimci iki kadın olarak ülkemizde hayalimizdeki işi yapmak için  çok uğraştık çok yol katettik. Sonunda güzel bir mağaza açabildik. İnsanların hayal edip uğraşıp hayallerine kavuşması çok güzel. Bunu gönülden ister çabalarsanız gerçekten gerçekleşiyor. Tabii hayaller büyük. Bizde büyümek çoğalmak istiyoruz. 



Çalışmak ve  yaptığınız işi sevmek de işin başka boyutu. Sizlerden ürünleri alıp teker teker incelemek, onları askıya hazır hale getirmek ve sizlere sunmak büyük uğraşı. Ama sonunda sizlerden güzel şeyler duymak, aradığınız bir ürünü bulmanız ve memnun kalmanız bizim için en güzel ödül. Umarım sizlerin  ihtiyaçlarına anında yanıt verebilir ve yardımcı olabiliriz. Zaten bu işinde en keyifli tarafı bu. 


İnşallah
Türkiye'de ikinci el kullanımını yaygınlaştırır ve birlikte büyürüz. 


instagram          cinaragacimkids

facebook            Çınar Ağacım 
web                    www.cinaragacim.com 

Bu adreslerden bizi takip edebilir, bize istediğiniz zaman ulaşabilirsiniz. Hepinizi bekliyoruz. 



Hiç yorum yok