Dürümix İftar Etkinliği (8 Haziran 2017, Antares, Ankara)

Ramazan ayındaki iftar yemekleri biz bloggerları biraraya getirmeye devam ediyor. Kalabalıkta oruç açmak, sohbet ederek yemek yemek ayrı bir keyifli oluyor.

Antares Avm'de yemek katında yeni açılan Dürümix'de Deneyimli Anne Emel'in davetiyle biraraya geldik. Yeni açılan mekanın dekorasyonu çok şık olmakla birlikte yemeklerine bayıldım. Dürümix'in en büyük farklılığı bence dürümde tandır sunması.

Bize özel hazırladığı masada yok yoktu. Yemekler anne eli değmiş gibi dediklerinden. Çorba, mezeler, limonata ve fesleğenli ayran çok güzeldi. Ayrıca bize hazırlanan özel menüde perde pilavı, kuzu tandır vardı. Eti muhteşem lezzetliydi, yumuşacık ağızda dağılıyordu. Lavaşlarını bile kendileri özel yapıyorlarmış. Ardından limonlu kekli muhallebi tatlımızda çok farklıydı.

Bu özel menüyü sizde kalabalık bir grupla gelirseniz yaptırabilirsiniz. Hatta farklı özel yiyecek taleplerinizde olabilir. Sahibi Yeliz hanım herşeye açık olan, çok ilgili ve sıcak biri.

Dürümix deyince aklımıza sadece dürüm geliyor olabilir fakat farklı yemeklerde var. Ama burası tandırıyla ünlü. Yani giderseniz mutlaka tandırı tatmalısınız. İster lavaş üstünde ister lavaş arasında.

Sunumları çok iyi olan mekanın çalışanları da gençlerden oluşuyordu, çok ilgili ve güleryüzlüydü. Ayrıca çok hijyen olduğunu belirtmeliyim. Kadın eli değen yerler farklı oluyor bence:))

Sahibi Yeliz Hanımın anlattığına göre bu marka için doğal fast food olarak yola çıkmışlar. Yani hızlı ama doğal yiyeceklerden yapılmış. Günümüz için çok isabet olmuş bence. İnsanlar günümüz koşullarında hızlı yemek istiyorlar hep bir acelemiz var ya. Birde yemekler sağlıklı olursa çok başarılı olacağına inanıyorum. Yolları açık olsun. Umarım ileride farklı yerlerde şubelerini görürüz.

Ben tandırı o kadar beğendim ki hafta sonu hemen ailemi de götürdüm ve herkes çok beğendi.


Bizleri böylesi güzel bir mekanla tanıştıran arkadaşım Emel'e ve bu güzel ağırlama için mekana çok teşekkür ederim.

İnstagramda durumixtandir olarak takip edebilirsiniz..

Hayırlı ramazanlar.... 


1 yorum