Dönerci Mehmet Usta Tadım Etkinliği (23 Mayıs 2017, Ankara)

Ramazan gelmeden blogger arkadaşım Ebru Bayrağın davetiyle Balgatta bulunan Dönerci Mehmet ustada tadım etkinliğine gittik. Sloganı "Şehrin en iyi dönercisi" olan Dönerci Mehmet Usta gerçekten konusunda başarılı. İkramları ve döneri çok güzeldi. Bizi çok iyi ağırladılar. Personel ise güleryüzlü ve ilgiliydi.  

Merkezi bir yerde bulunan mekan kalabalıktı. Mekanı keşfedenler sanırım müdavim oluyorlar. 
Restoranın dekorasyonu da çok şık. Ayran doldurulan fıçı da çok ilginçti. 

Tabii bizde yemekler gelene kadar keyifli ve koyu bir sohbete daldık. Çok sevdiğim blogger arkadaşlarımla bir aradaydık. Bu etkinliklerin en hoş tarafı bizleri bir araya getirmesi zaten. Her blogger arkadaşım kendi gayreti ve emekleriyle güzel şeyler yapmaya ve paylaşmaya çalışıyorlar. İşte bu güzel konulardan ancak bu etkinlikler sayesinde haberdar oluyoruz.

Döner gelmeden çnce masada atıştırmalık o kadar çok çeşit vardı ki zaten bunları yediğiniz zaman doyuyorsunuz. İkramlar zaten bir başladı biz kalkana kadar hiç durmadan devem etti. Dönerin yanında soğan kebabı çok güzeldi. Döneri de çok lezzetliydi. Yemek sonrası semaver içinde çay, yanında da irmik helvası  ve kabuklu yer fıstığı geldi. Özetle epey yedik. 

Yemek sırasında  fotoğrafımız çekildi ve henüz yemek bitmeden zarflanmış bir şekilde her birimize çoğaltılarak dağıtıldı, İyi düşünülmüş şık bir detay 

Her şey harikaydı…Mekana ve blogger arkadaşım Ebru'ya bu güzel daveti için çok teşekkürler… 

1 yorum

  1. Fotoğraf detayı çok hoştu gerçekten. Çok leziz ve keyifli bir yemek oldu geldiğin için teşekkürler :)

    YanıtlaSil