Ebru’yla Brunch Etkinliği (26 Şubat 2017, Antares Avm, Ankara)

Ankaralı blog yazarları Ebruyla kahvaltı buluşmasındaydık.  Çok zengin bir kahvaltısıyla Antares Firezza cafedeydik. Ebrunun bu güzel organizasyonuyla 25  Ankaralı blogger bir araya geldik. Kalabalık ve çok keyifli bir gün geçirdik. Özellikle sponsor firmalarımızın yeni çıkardığı ürünler hakkında faydalı bilgiler aldık. Okyanus hobi tasarımın güzel kelebekleri ile masalarımız süslenmişti. 
Bu güzel karşılanmayla birlikte kahvaltılarımızı yaparken 4 firma tarafından ürünlerinin özelliklerini dinledik.  Bizler için çok bilgilendirici oldu.



Bu markayı da yeni tanıyoruz. Zaten çok olmamış piyasaya gireli. Propolisin faydalarını ben zaten biliyorum birkaç senedirde kullanıyorum. Ama firma doğal ürünlerle propolisi karıştırıp çocuklara sevdirmeye çalışmış. Benim de çok hoşuma gitti. Çünkü propolisin tadı gerçekten çok hoş değil. Özellikle bağışıklık sisteminiz için kullanılması gerekli ürünler, tavsiye ederim. Biz çok beğendik.


Bu ürünü ben ilk kez duydum. Organik olan ürünlerin en büyük özelliği glutensiz olmaları. Özellikle bu konuda duyarlı kişiler için ürünler çok güzel.


Hamile ve doğum yapan kadınların yanında olan mustelanın bu konuda birçok ürünü var.


Yeni çıkan markanın her geçen gün yeni ve farklı ürünleri çıkıyor. Gerçekten temizlikte öncü olacak sanırım. Ürünleri çok iyi. Özellikle A-ferin ürünü ile misafirleriniz gelmeden önce evi ve perdeleri  pırıl pırıl yapabilirmişiz. Perdelerinizin üzerine birkaç kere sıkmanız yeterliymiş.
Mercimekli, nohutlu, mantarlı ve şehriyeli bir pilavlık çeşitleriyle çok hoşuma gitti. 

Organik kozmetik ürünleriyle lavera güneş koruyucu ve yüz yağını merak ediyorum. 
Namet hindi salamla destek oldu. 
Herbital Saç bakım yağıyla destek oldu. 
Blogger dostu Hc care saç ürünlerinin yanında makyaj ürünleri de çıkarmış. Göz ve dudak temizleyiciyi merak ediyorum.  
Bu sos çok güzel tavsiye ederim. 
Ev ve araç temizleyici köpük ile destek oldu.  
Blogger dostu doğadanın 7 otlu çayı zayıflamak isteyenlere öneriliyor. 
Temizlik ürünlerini merak ediyorum. 

Mutfak Magazin dergisi ve Ankara eki de çok güzeldi. 
Bizlere bu güzel ürünleriyle destek olan tüm firmalara ve bu organizasyonu yapıp bizleri biraraya getiren arkadaşım Ebru'ya teşekkür ediyorum...
Sevgilerle.... 
  

1 yorum

  1. eline emeğine sağlık canım çok keyifli bir yazı olmuş geldiğin renk kattığın için teşekkür ederim sevgiler

    YanıtlaSil