Nilin doğumgününden...

Prensesim 7 yaşına girdi. Hamileikle başlayan serüven çocukların büyümesiyle devam ediyor. Her adımını burada paylaştığım 7 yıl geride kaldı.
Nil monster high hayranı. Ve konseptimizde o olacakmış. Evde parti yapmak gerçekten zor. Ama ben yine de bu işe giriştim. Öncelikle armağan oyuncakçıdan nilin monter high lı kostümünü ve doğumgünü malzemelerini aldık. Tabak, bardak, peçete, masa örtüsü vs. ne bulduysak. Her karakterin doğumgünü malzemeleri var artık ve birçok yerde satılıyor. Ulus’tanda beta parti malzemeleri satan dükkandan da davetiyelerimizi alıp herkese yolladık.



Pastamızı Turan Güneş Mis Başağa yaptırdık…Kurabiyelerimizi kuru kafa şeklinde yapmak istedik ama kalıbını bulamadık. O yüzden elimizdeki kalıplarla şeker hamurlu kurabiyeler yaptık. 

Menümüzde;
Mercimek köftesi, börek, tavuk salatası, kumpir vardı.

Masanın üstünü mor ve pembe balonlarla süsledik. Balonları şişirip bantla tavana yapıştırınca sanki uçan balon gibi duruyor…Mor ve pembe de monster high renkleri ve birbirine çok yakışıyor...   
Ve artık küçük misafirleri bekliyoruz. Nil aylar öncesinden sabırsızlanmaya başladı. Günleri ve saatleri sayar olduk. Neyse ki arkadaşları geldi. Müzikle çoştular. Ağbisi onları videoya çekti ve çok eğlendiler.
Herkese iyi ve güzel yaşlar geçirmeleri dileğiyle… 

Hiç yorum yok