Kız çocuklarına kıyafetler...

Çocuklar için Koton, Zara, Mango ve H&M sıkça uğradığımız mağazalardan…Özellikle kız çocuklarının rengarenk kıyafetleri harika. Fiyatları da oldukça makul. Hele de indirim dönemindeyken...




http://www.koton.com/tr/koton/kids/t/M01-M03
http://shop.mango.com/TR/cocuk
http://www.hm.com/tr/department/KIDS
En önemli ve sevdiğimiz şeylerin başında da kostüm kıyafetleri geliyor. Elsa, sofia, pamuk prenses, süper girl, moonster high….Süper girl kıyafetini kotondan yeni aldık, çok hoş. Leopar desenli eteğini de çok beğendik.

Bizim en çok aldığımız şeylerin başında iç çamaşarı ve çorap geliyor. Bunlar için farklı mağazalardan da alışveriş yapabiliyoruz. Özellikle nile külotlu çorap dayandıramıyorum. Sadece etek elbise giydiğimiz için çok kullanıyoruz. Çınar rahat, ne alsan giydirsen tamam diyor. Ama nil süslü. Kendi seçiyor, kombinliyor. Birlikte Gardrop savaşlarını izliyoruz, harika yorumlarda bulunuyor. Büyüyünce katılacakmışJEn çok böyle renkli, açık, taşlı, süslü elbise ve etekleri  beğeniyoruz. Kız olmanın verdiği genetik miras bu bence.

Gördüğünüz gibi hep kızlardan bahsediyorum. Erkekler daha küçükten beri rahatlar. Süslenme, ne giycem dertleri yok. Gerçi arkadaşlarımdan duyuyorum bazı erkek çocuklarda çok seçici ve zor olabiliyormuş. Neyse ki Çınar öyle değil.
Çocuk kıyafetleri ve kostümlerini i ben ayrıca yabancı sitelerden de alıyorum.
https://tr.aliexpress.com/category/100005782/dresses.html?site=tur


http://tr.dhgate.com/wholesale/baby-kids-maternity/c111.html#cs-111-2

Herkese güzel alışverişler....

Hiç yorum yok