Ünlü instagram çocuk fenomenler

Çocuklarda da moda ikonları fenomenler var. Hele yurtdışında ünlülerin çocuklarının instagramda binlerce takipçileri varmış. Bunlar kendileri giyinmiyorlarmış sanırım moda danışmanları imaj makerları  var. Ama stillerini öyle güzel yansıtıyorlar ki büyüklere taş  çıkartıyorlar ben de bayılıyorum doğrusu.  Gerçi büyümüş de küçülmüş olmalarından dolayı fazlaca eleştiri de alıyorlar. Ama bana sevimli geliyorlar. Hele kızların şu şıklığına kokoşluğuna bakarmısınız? J



Çocuk modasına da bir göz attım. Gerçi ekoseden tutun da çiçekliden çıkın. Yakışan her şey çocuklara moda. Kürklü, bol ışıltılı, akseuarlı elbise, bluz hepsi moda. Yani büyüklerin modası gibi. Hatta küçüklerde özellikle kız çocuklarında öyle güzel modeller görüyorum ki açıkçası neden bize de yapmıyorlar diyorum. Anne-kız giyinmeyide seviyorum. Ama çok zor bulunuyor. Koton, Journey gibi birkaç markada ama az çeşitle bulunabiliyor.  







İnstagram adresleri;  @hails_world, @ministylehacker, @scoutfashion, @babyellestyle, @pixiecurtis, @gavinduh, @ryansecret bunlardan bazıları…neden bizde yok halen bilmiyorum. Oysa ki bu tarz şeyleri hemen taklit ederdik. Birçok çocuk markası var, onlar da danışmanlık yapsınlar da bizim çocuklarımızı da instagramdan takip edelim değil mi?
Bunlarda bizim şıklar:))

2 yorum