Okula Merhaba Partisi (31 Ekim 2015, Curcuna Partievi, Ankara)

             Güzel bir etkinlik daha…Okula Merhaba Partisi. Zaman nasıl da hızla geçmiş. Geçen sene de Gülsen Doğan (http://www.gulshendogan.com/) hanımın düzenlediği partide bu yılda birlikteydik. Güzel bir Ankara'lı blogger grubu çocuklarımızla birlikte Curcuna Parti evine gittik. Çok şık bir mekan.Çocuklar için eğlenceli, ebeveynlerin sohbet etmesi için de keyifli. Gülsen hanım sponsor firmaların desteğiyle çok güzel süslemeler ve hediyeler hazırlamıştı bizlere. 


              Curcuna parti evinin sahibi bizlere başlattıkları çok güzel bir projeden bahsetti. “Mutlu anne mutlu aile” projesi. Gerçekten iyi düşünülmüş, organize edilmiş, hamile ve yeni doğum yapmış kadınlar için çok özel, onlara destek olabilecek bir proje. Parti evinde sadece partiler yapılmıyor. Çocuk oyun grupları, hamile, yeni doğum yapmış annelere yönelik çeşitli etkinlikler de var…

 “Mutlu Anne Mutlu Aile” videosu ve bilgileri:
https://www.youtube.com/watch?v=XV3q2YGSKF0

 “Sevgili hamile ve yeni doğum yapmış anneler...Anne olmak, bir kadının en büyük hediyesi. Sevgisi, heyecanı bambaşka olan bir süreç...Bu eşsiz duygu, hayatımıza beraberinde zorluklarını da getirir. Uykusuzluk, yorgunluk, stres, anlaşılmama hissi, eskisi gibi sosyalleşememe, kendine ait zaman/alan yaratamama vs.
Biz, profesyonel ekibimizle birlikte sizlerin yanınızda olabilmek için 'Mutlu Anne, Mutlu Aile' projesini başlattık. Psikoloğumuz, diyetisyenimiz ve ilk yardım uzmanımızla öğrenmek istediğiniz her türlü bilgiye ulaşmanızı sağlarken; ritim, yoga ve drama eğitmenlerimizle de kendinize özel zaman ayırarak deşarj olmanızı istiyoruz.
Gelin siz de bize katılın.
Önce siz mutlu olun, daha sonra ailenizi mutlu edin...
Detaylı bilgi için: Tel: 0312 286 03 06 - 0532 068 25 03
E-mail: info@curcunapartievi.net
facebook/instagram : curcunacocukpartievi”


                 Sponsorlarımız olan; Mustela, Lav, Kliksa, Arzum, Farmasi, Hediye Mucidi, Parti Maymunu, Hasbro, Real,Tatlımo firmalarına çok teşekkür ediyoruz. Gerçekten hepsi en yeni, en son çıkardıkları farklı ürünlerini bizlerle paylaşıyor, bizi mutlu ediyorlar. Yeni çıkan ürünleri takip etmekte zorlanıyoruz değil mi? Buradan sizlere tanıtımlarını yapabiliyorsak ne mutlu bize.
http://hediyemucidi.com/
http://www.hasbro.com/tr-tr/brands/dohvinci

http://www.real.com.tr/

https://www.lav.com.tr/online

http://www.kliksa.com/

http://www.arzum.com.tr/

http://www.farmasiint.com/
https://www.tatlimo.com/

                 Yeni bir okul yılına daha heyecanla girmiş bulunuyoruz. Umarım sağlıklı ve keyifli bir  okul dönemi geçirir ve bir yılı doldururuz…. Çoğu okul öncesi ve ilkokul çağında olan çocuklarımız, oyun alanında oynayıp, zıplamaktan ter içinde kaldılar, hiç ayrılmak istemediler. Zaten hemen, parti maymununun hazırladığı güzel hayvan maskelerini takıp fotoğraflar çektirdiler. Hediyelerine bayıldılar, çok mutlu oldular…

                   Çok güzel, keyifli birkaç saat geçirdik.. Böylesi güzel bir organizasyonu düzenleyip bizi davet edenlere, destek verenlere ve tüm sponsor firmalara çok teşekkür ediyorum….

1 yorum