lego

Dünyanın her yerinde lego mazağaları var ve açılmaya devam ediyor. Allahtan çocuklar için faydalı bir şey. Yurtdışında bazı okullarda sınıfta ders olarak da görülüyormuş. Yani zeka geliştirici ve yaratıcı özellikleri olduğu için sanırım çocuklar lego yapıyorlardır, hem de eğleniyorlardır. Oyun da çocuklar için bir eğitim aracı olarak görülüyor zaten.
Ayrıca yüzyılın oyuncağı seçilmiş. Legolarda tüm oyuncaklar gibi yaş kategorilerine ayrılıyor. Yaş büyüdükçe Legolar küçülüyor  ve zorlaşıyor tabii…şimdilerde Legolardan, robotlar ve çizgi karakterlerin, çizgi filmlerin kurgularını da yapıyorlar artık. Zaten lego piyasadaki kahramanları yapmasa, klasik ev-araba gibi tasarımlarla kalsa sanırım popülitesini yitirirdi.  Legolarda her şey gibi zamana ayak uydurup, gelişiyor. Daha detaylı bilgi güzel açıklanmış haliyle aşağıdaki adreste; 
Ankara kentparkta lego mağazası var. Adore oyuncak diye geçiyor. O kadar harika oyunlar kurmuşlar ki, beğenmemek mümkün değil.  mağaza içinde oyun yeri de var. görüntüler aşağıda:

chima çizgi filmi bu aralar oğlumu sarmış durumda. Güzel gerçi. Ve bir sürü legosu çıkmış.
Legolar çok güzelde fiyatları da bir o kadar pahalı.

Son olarak lego filmi gelmişti geçenlerde. Markadan ismini alan film. Çocuklar çok beğendi tabii….
-->

Hiç yorum yok