Bileklerdeki şıklık....

Çocuklarımın adlarını bileğime dövme yaptırmak istiyordum. Epey bir bakındım, yaptırayım mı diye düşündüm. Ama sonunda yine cesaret edemedim. En iyisi kolye, bileklik gibi şeyler taşımak dedim. Kolyeye isimlerini yazdırdım. Bilekliğe de başharflerini. Hiç çıkarmıyorum, onlara olan sevgimi yanımda taşımak istiyorum. Gerçi kalbimde zaten taşıyorum da belki de başkaları da görsün diye. Annelik böyle bir şey çocuklarınla gurur duyuyorsun, onların varlığını insanlara söylemek istiyorsun…Altınla pek aram olmamasına rağmen imitasyonlarda kararma tehlikesine karşın altını tercih ettim. Hiç çıkarma lüzümu görmüyorsun, su vs. bir şeyde bozulma olmadığından kullanımı rahat. Son zamanlarda sonsuz işaretiyle olan kolye ve bilekliklerde hoşuma gitti. Çok farklı modeller var. Hepsi de güzel ve anlamlı….resimlerdeki kolyelerin hepsinin bilekleri de olabiliyor. yuvarlak olan sarı bilekliğin bir tarafına kızımın, bir tarafına oğlumun başharfini yazdırdım.

















Ayrıca bu aralar teknolojiyi bileğinde taşıma modası da var. Bileklik veya saat şeklindeki akıllı saatlerde popüler olacak gibi görünüyor. Markalar birer birer akıllı saatlerini tanıtmaya başladılar. Ben bir saat müptelası olarak sanırım alırım. Hele de teknolojiyi böyle bileğinde taşımak güzel ve daha rahat olsa gerek. Özellikle spor yaparken adım ölçer, nabız, kalori gibi hesaplar yapma özellikleri olacakmış….
“Mesela Samsung Gear,  Kullanıcıların hareket halindeyken bile e-posta, SMS, çağrı, alarm, S-planner gibi Galaxy akıllı telefonlardan gelen bildirimlere anında ulaşmalarını sağlarken, Fit tüketicilere günlük egzersiz bantlarından çok daha fazlasını sunuyor” diyor.
Bu da başka haber….
giyilebilir teknolojiyi yakında yazacağım…. 
-->

Hiç yorum yok