çocuklara alışveriş

Bebekler ve çocuklar için gördüğüm farklı yeni çıkan ürünlerden 
 **Ateş düşürme bandı; süper…hemen almalıyım…

**Dökülmeyen yemek tabağı ve akıtmayan su bardağı…eltim amerikadan getirdi ama burada da olduğunu biliyorum pratik malzemeler doğrusu…özellikle bardak….

**Gözleri su gelmesini engelleyen şapka….bunu internette dolaşırken gördüm hoşuma gitti.  Çınarda problem değildi ama nil hiç sevmiyor yüzüne su gelmesini. Bunu da almalıyım sanırım iyi fikir….

**Kaymayan tabure de hoş…

**Kirli bebek bezleri atık sistemi…angelcare diye bir markanın koku sızdırmayan çöp kutusu ilgimi çekti.kapağı ve torbaları özelmiş. Doğrusu nilin bezleri akşama kadar çok kötü kokuyor özellikle yazları. Ayrı bir poşete koysamda. Bu ürün de güzel görünüyor. Ama beni esas rahatsız eden her ne kadar bezlerini ayrı da versem çöplerin ayrıştırılmaması. bizim oturduğumuz yerde halen geri dönüşüm için ayrı toplama yok ve ben Ankara’nın göbeğinde sitede oturuyorum. Çok üzülüyorum. Geri dönüşüm çok önemli bir konu. Bu konuda ne yapabilirim diye düşünüyorum. yemeklerle aynı çöpte olacak iş değil. üstelik o çöpleri kağıtçılar, köpekler karıştırıyor. (neyse mevzuyu dağıtmak istemiyorum başka bir yazımda değinirim)

Leap frog oyuncak. Eğitici ve öğretici bir marka. Çok güzel ve çocukların çok seveceği ürünleri var. sanırım Türkiye’de bütün ürünleri yok. Olsa da çok pahalı. O yüzden Amerika’dan sipariş vermiştik. Ama anne lütfen web sitesinde ve dünyada çocuk oyun grubu olarak ünlü olan Gymboree’de satıldığını da duydum. Özellikle çocuklarına İngilizce öğretmek isteyenlere tavsiye edeceğim çok güzel oyuncaklar. Kalem kitapları, ufak makinasında eğitici oyunları çok hoş… http://shop.leapfrog.com/leapfrog/
http://www.annelutfen.com/leap-pad-ilk-leap-pad-im-kitabi-pooh-un-bal-agaci-kitabi.html


Bebeklerde 2.EL DÜNYASI YAYILIYOR; yani eskimeyen az kullanılan bebek, çocuk eşyalarınızı internet üzerinden satabilirsiniz artık. (Ben arkadaşlarıma vermeyi tercih edenlerdenim) ama evinizde yer kaplayacağına iyi bir fikir…Al-ver oyna.com sitesini daha önce yazmıştım. Sanırım bu işi ilk yapan site. Gerçi oradan satın almak değil belli bir süre kiralamak daha cazip geliyor bana. www.aloynaver.com/
ayrıca her annenin girip bakması gereken bir site olan nurturia. orda da ikinci el bulabilirsiniz.
www.nurturia.com.tr/groups/e7ae55bd-88d9-48d5-8415-9cf400ca12d9/1/ikinci-el 
e-bebek de bile 2.el satılmaya başlanmış. Web sitesinde bulabilirsiniz.
http://www.e-bebek.com/ikinci_el/urunler

Ayrıca ben beta ayakkabı seven biri olarak betanın yumuşak derili ve rengarenk çiçekli, desenli ayakkabılarını çocuklar için yapmasını da istiyorum. kızıma ayakkabı bulmak da zorlanıyorum çocuk ayakkabıları hep aynı tarz. farklılar vardır tabii ama ben pek görmedim tabii bir de uçuk fiyatlı istemiyorum.
Bebek bezi firmalarından da tekli ya da 5 li bebek  bezi istiyorum. Acil lazım oluyor, yolda, annemde, yedek de ya da tuvalet eğitiminine geçerken. Böyle kocaman bir paket bez almak istemiyorum. Özellikle tatildeyken…alerjik bir durumda bezden mi kaynaklanıyor diye anlamak için en az 30 adetli bez almak durumunda kalıyorsun…ve mümkünse her yerde büfelerde bile satılsın iyi olmaz mı?

Hiç yorum yok