burçlar...

Burcuna göre hamile kalma, doğum yapma, besleme, odasını düzenleme vs. burçlarla ilgili çokça yazı gazete ve dergilerde yer alıyor. Gerçekten ne kadar önemli henüz hala karar veremedim…ama çok önemli bulan ve ona göre doğum tarihini ayarlayanlar, hatta hamile kalanlar duyuyorum.
Her ne kadar çok mantıklı gibi görünmese de (özellikle üstün dökmeni dinledikten sonra) yine de burçlarla ilgilenmeyi seviyorum. Ve kızım çok kritik bir dönemde doğacak. Ya balık ya koç olacak. Benim en sevdiğim dostum, arkadaşlarım ve anlaştığım insanlar balıktır. Ama ben yine de balık değil de koç olmasını istiyorum. Çünkü bilirim ki onlarda benim gibi hassas, kırılganlardır. Bense daha dayanıklı, rahat biri olsun istiyorum. Hayırlısı tabii. Artık kendi belirleyecek ne olacağını….
Çınar ve ben akrebiz…çınarın yükseleni yay. Ben henüz kendi yükselenime karar veremedim. Farklı da çıkıyor yükselenler. İnternette baktığımda koç, boğa, ikizler arasında gidip geliyorum. Yükseleni farklı veren siteler var…birinde koç çıkıyorum mesela birinde aynı saate bakıyorum boğa çıkıyorum. neyse artık hayırlısını dilemekten başka birşey gelmiyor bizlere...çocuklarımız mutlu olsun gerisi önemli değil....

Hiç yorum yok