sosyal sorumluluk projeleri

            Sosyal sorumluluk projeleri sayesinde toplumsal duyarlıklarımızın artmaya başlayacağına inanıyorum. Nitekim çok çok hoş projeler yapılıyor. Bazılarından örnekler:
İYİLİK BEBEKLERİ...İSMİ DE PROJE KADAR GÜZEL DEĞİL Mİ? BEBEKLER DE ÇOK ŞİRİN OLMUŞ.



gönül örgüsü: Örgü kampanyası başlıyor #bendevarım

"....Hürriyet Kelebek, yeni sosyal sorumluluk projesi ‘Gönül Örgüsü’ kampanyasına bugün start veriyor. Proje, ‘Ben de varım’ diyen herkese açık. Kampanyayla ilgili detaylı bilgi almak isteyenler, 168 numarasından Kızılay Çağrı Merkezi’ne ulaşabilir..."

                   Projelere ünlülerin destek vermesi daha bir ilginin artmasına neden oluyor ve her iki projede de ünlülerin desteği çok fazla.......Erkekler bile harika örgü örüyor.....


                 Diğer sosyal sorumluluk projelerini buradan takip edebilirsiniz. Çok güzel projeler var. 
http://www.sosyalsorumluluk.org/sosyalsorumluluk-e-projeler/
                 Sizde hepsine destek olabilirsiniz. Mesela örgü projesine ördüğünüz ya da kullanmadığınız örgü kazak, bere, kaşkol hepsi olur, alıp en yakın D&R mağazasına bırakabilirsiniz. Bu kış bitti sayılır ama önümüzdeki sene için mutlaka götürelim. İyilik yapınca mutlu olup kendimizi iyi hissediyormuşuz.  
                 Size daha da basit ayda 1 tl ile okul, hastane yapımlarına destek olabilirsiniz desem. Hepsi birbirinden faydalı, toplumun kalkınmasına destek olan projeler.... 
                  Umarım böylesi projeler katlanarak devam eder. 

Hiç yorum yok