Ebruyla Kışa merhaba partisi (19 Aralık 2015, Kezzban Cafe, Ankara)

              Sevgili blogger arkadaşım Ebru bizim için hem yeni yıla hem de kışa merhaba partisi düzenledi. Blogger olmanın keyifli taraflarından biri de bir araya gelmek ve güzel zaman geçirmek. Emek’de Kezzban Cafede güzel bir etkinlik oldu. Sponsor firmaların da destek verdiği parti de yaşam koçundan, para kullanımı ve sağlıklı beslenmelere kadar hem bilgilendik hem de ilginç deneyler yaşadık. Botoks etkisi yapan yağ  sürüldü hepimize mesela:))

                 Günün konsept rengi kışa yakışır maviydi. Herkes mavilerini giyinmiş, mavilerle süslenmiş bir ortama geldik. Mavi mavi şallarımız da Gülten abladan hepimize hediye edildi. Kimimiz boynuna kimimiz benim gibi başına sardığı şık fularlar için çok teşekkürler güloannemutfakta.…..Her şey çok özenli hazırlamıştı. Özellikle masalarımız, süsler, hediyeler harikaydı. Ebru hanım hepsini tek tek kendi hazırlamış belli ki çok özenip güzel bir parti hazırlamıştı bizlere.

           Ardından   Kezban Cafe nin güzel yemekleri ve ikramları eşliğinde para ve yaşam koçu Pelin Narin Tekinsoy u dinledik, alıştırmalar yapıp karşılıklı güzel sohbetler ettik. Kendisinin “ Para Koçluğu"    kitabını 2 kişiye hediye etti. Ayrıca bizlere sponsor firmalardan çok cici hediyeler gelmiş. Bir bakalım;
           Okyanus Hobi Tasarım da,  etkinliği hazırlayan Ebru'nun el emeği göz nuru hazırladığı bebek, nikah vs. şekerleri ve farklı hediyelikleri bulabilir, sizde ihtiyacınız olduğunda çok değişik  seçenekleriyle  sevdiklerinize hediye edebilirsiniz.

             Abs Alçı’dan çok şık power bank, takvim ve bloknot üçlemesi doğrusu bir blogerlar için isabet bir hediye olmuş. En çok şarjı biten, sosyal medyayı çok kullanan grup olarak böylesi hediyeler için kendilerine çok teşekkür ederiz. ABS Alçının meme kanserine duyarlılığı da ayrıca çok hoş. Her yıl ünlü ressamların resimlerinin yer aldığı takvim bastırması, biz kadınlara desteği için tekrar teşekkürler….

ABS’den tüm iç mekanlara “hava katan” çözümler; İç mekanların vazgeçilmez yapı malzemesi alçı; ABS Alçı’nın 34 yıllık tecrübesi ve uzmanlığı ile evlerde, ofislerde ve ihtiyaç duyulan tüm iç ortamlarda hava kalitesini arttırmaya yardımcı oluyor! Kısacası, ABS Oxicoat ve ABS Alize serisi ürünler iç mekanlara her anlamda hava katıyor... Türkiye’nin en önemli alçı üreticilerinden ABS Alçı ve Blok Sanayi A.Ş. ürettiği yüksek kalitedeki alçı ürünleriyle hem yerli hem de yabancı piyasada adından sıklıkla söz ettiriyor.Firmanın son dönemde ürün gamına eklediği iki yeni ürün serisi ise günlük yaşama doğrudan etkisiyle ön planda. Günümüzde giderek kalabalıklaşan iç mekanlar ve çevresel etkilerle giderek kirlenen hava, bu alanda yenilikçi çözümlere ihtiyaç doğuruyor. Havalandırma ve ortamdaki hava kalitesini artırmaya yardımcı özellikleriyle ABS Oxicoat ve ABS Alize serisi ürünler tam da bu gibi sorunlara çözüm olarak tasarlandı. ABS Oxicoat Serisi Ekolojik Toz Alçılar; kötü kokuları yok ederek ortam havasını düzenliyor. Doğal elementlerden oluşan bu ürün, küf ve bakteri oluşumunu önlerken, nem seviyesinin dengelenmesinde de aktif rol oynuyor. ABS Oxicoat serisi ürünler, zararlı gazları azaltarak daha ferah bir ortam sağlanmasına yardımcı oluyor.ABS Alize Hava Temizleme Özellikli Akustik Tavan Plakası ise;ortamlarda mükemmel akustik değerleri sağlayan, aynı zamanda havadaki kötü koku ve zararlı elementleri absorpsiyon yolu ile ortadan kaldıran bir alçı tavan plakasıdır. ABS Alize; üstün teknolojisinin yanı sıra farklı yüzey perforasyon alternatifleri sayesinde estetik görünümlü tavanlar oluşturuyor. Çekirdeğindeki özel bileşimi kötü kokuları engellerken, yüzey perforasyonu ile akustik olarak gelişmiş iç mekanlar sağlıyor” diyor firma….

                Bioderma en çok kullandığım  ve sevdiğim ürünü H20 temizleme ürününü ve yanında güzel kremlerini göndermiş. 

                  Ecocotton markasıyla yeni karşılaşıyorum. Ama geçen gün Tepe Home mağazasında gördüm. Benim için en önemli özelliği organik tekstil ürünü olması.

                  “Organik ev tekstilinin öncü markası ecocotton çevreye saygı ve sosyal sorumluluk anlayışı içinde insanı ve doğayı ön planda tutan üretim bilinciyle üretim yapmaktadır.Üretim anlayışını dünya çapında tanınmış ve kabul edilmiş Gosts ve Coko-teks sertifikalarıyla tescilleştirmiştir. Ecocotton ürünlerini sadece ev tekstili ile sınırlandırmayıp organik bebek zıbın setleri, panço setleri,organik bebek nevresim setleri,organik çocuk bornozları da ürün çeşitliliğine ekleyerek yediden yetmişe tüm tüketicilere hitap eden ürün yelpazesi ile Türkiye'de ve yurt dışında  Amerika ve Avusturalya başta olmak üzere birçok ülkede hizmet vermektedir. %100 organik pamuktan üretilen ecocotton ürünleriyle evinizde doğal sağlıklı ve huzurlu bir ortam oluşturmak artık mümkün. Organik pamuk saflığında pastel renklerde doğayla iç içe sıcak ve zevkli mekanlar oluşturmak için  www.ecocotton.com.tr sitemize davet ediyoruz” diyor firma….

               Pakmaya  bütün yeni ürünleriyle karşımızda. Güzel,lezzetli ve pratik tatlılar için pakmaya doğru tercih sanırım.

       Lesoleil Şampuan  özelikle güneş görmeyen yani kapalı bayanlar için üretilen bir ürün.

                             saçımşahane.com Sensience ürünlerinitemin edebilirsiniz…

              Mustela çocuklarımın bir numaralı şampuanı…Ayrıca hamile ve loğusa kadınlar için birçok ürünü bulunmakta. Özellikle lohusalığımda ürünlerini kullanıp çok memnun kaldığım bir markadır.  

            Doğadan.Zencefil ve limon kabuklu tam Ankara ayazında içimizi ısıtacak bir çay…
                          Bebak El kremi ve makyaj temizleme mendili için çok teşekkürler.
              Babycorner ağız ve ter bezi ile lolipop gibi şeker görünümlü hediyelik eşya göndermiş.Çok sevimli.

           Yuva maya sloganı ile gerçekten örtüşen bir marka… Abartmıyorlar gerçekten çok kabartıyorlar.

  Hc HAİRCARE yıllardır benimle olan marka .Özellikle Hc ovex saçlarımın bir numaralı dostu.
                         Tatlımo en tatlı hediye seçeneklerinden biri . Blogger dostu bir firma.

                 Günün sonsüprizi  Blogger arkadaşlarımızdan Nurşen hanımın yaptığı pastasıydı. Ellerine sağlık çok güzel olmuştu. Tabii tatlimo ların çikolataya batırılmış muz ve çileklerini yazmadan geçemeyeceğim.  

           Bu güzel etkinlikte emeği geçen destek olan tüm firmalara ve Ebru’ya çok teşekkür ederiz. Umarım 2016 ülkemize barış ve huzur getirir. Bizlere de bol sağlık ve gülümseme…. 

Hiç yorum yok