Silverline Ankara'da Anneler ile buluştu (8 Mayıs 2015, Ankamall AVM, Ankara)

Ankamall’de sevgili arkadaşım Sibelin  (http://sibelintarifdefteri.blogspot.com.tr/) moderatörlüğünde Ankamall AVM'de Anneler Günü'ne özel kurulan Silverline mutfağında harika pastalar kaplayıp, süsledik. Çok keyifli zaman geçirdik. 
                                         
Ankara Ankamall AVM'de Anneler Günü'ne özel kurulan Silverline mutfağında 2 gün boyunca renkli ve eğlenceli saatler yaşandı. İlk gün Silverline mutfağında hem anneleri  hem çocuklarını ağırladı... Blogger Sibel hanımın eşliğinde birlikte pasta süsleyen Silverline misafirleri en güzel pastayı yapmak için kıyasıya yarıştı... İkinci gün gerçekleşen, Silverline Ankastre'nin ünlü şef Yağız İzgül ile birlikte hazırladığı "Hikayesi Tadında Yemekler" kitabının imza günü oldukça ilgi gördü...

Silverline Ankastre'nin iki gün süren Anneler Günü  etkinliğinde ilk gün, blogger ve pasta ustası Sibel Erzincan modaratörlüğünde, 5 kişilik gruplar halinde etkinliğe katılan blogger anneler ve çocukları, hem pasta süslediler hem de pasta yapımının inceliklerini ve püf noktalarını öğrenme fırsatı yakaladılar. Ankamall  AVM’de Silverline teknolojisi ile kurulan mutfakta, pasta süsleme fırsatı yakalayan anneleri Silverline Ankastre'nin özel sürpriz hediyeleri de ayrıca mutlu etti. En güzel pastayı hazırlamak için kıyasıya rekabet içine giren katılımcılar oldukça renkli ve eğlenceli pastalar ortaya çıkardılar. İlgi gören etkinlik boyunca Silverline Mutfağı çevresinde toplanan izleyiciler dikkatle pasta yapım aşamalarını izlediler...

İkinci gün ise Şeflerin Düellosu yarışma programında yaptığı jüri üyeliği ile tanınan ve halen Planet Mutfak kanalında "Mutfakta Tek Başına" programında enfes tariflerle karşımıza çıkan ünlü şef Yağız İzgül "Hikayesi Tadında Yemekler" kitabı Ankaralılar için imzaladı...  Her yaştan insanın İzgül'den imza almak, konuşmak ve fotograf çektirmek için sıraya girdiği imza gününde uzun kuyruklar oluştu.

Estetik ve fonksiyonelliği teknoloji ile buluşturan marka Silverline...

Türkiye'de kuruluşunun 21. yılını kutlayan ve bugün dünya üzerinde 63 ülkede ulaşılabilir olan Silverline tasarım alanında oldukça iddialı… Ürünlerinde estetik ve fonksiyonelliği teknoloji ile buluşturan güçlü AR-GE ekibi, çevre ve enerji duyarlılığı yüksek ürünler ile de farklılığını ortaya koyuyor. Gerek tasarım gerekse teknolojisinde yarattığı faklılığı yıllardır dünyanın en saygın ödül kuruluşlarından aldığı ödüler ile tescilliyor. 2009 yılından bu yana katıldığı tüm yarışmalardan tasarım ve fonksiyonellik alanında ödüllerle dönen marka bugüne kadar 101 uluslararası ödülün sahip oldu.  Plus X, Reddot, Germany Design Awards ve KitchenInnovation Award , IF Design Award  gibi önemli organizasyonlardan ödüle layık görülen Silverline Ankastre, Türkiye'den ilk ödülü ise 2014 yılı sonunda Design Turkey Endüstriyel Tasarım Ödülleri'nden aldı.

Üretimden gelen güç tasarım ve inovasyona yansıyor...
 1994 yılında aspiratör ve davlumbaz üretimi ile sektöre giriş yapan firma bu yıl 21.yılını kutluyor. Merzifon’da 85 bin m²alanda üretim gerçekleştiren marka, grupta toplam 830  çalışanı, yurtiçinde 500‘e yakın bayisi ile tüketicisine ulaşıyor. Müşteri memnuniyeti esasına bağlı olarak hizmet veren marka 200’ü aşkın yetkili servis ve satış sonrası hizmetleri ile de tüketicisinden tam not alıyor….Kurulduğu yıldan bu yana teknolojiyi tasarım ve estetik ile harmanlayan ve bu doğrultuda üretim teknolojilerine sürekli yatırımlar yapan firma dünya markası olma hedefi ile davlumbaz ve ankastre pazarında iddialı bir büyüme gerçekleştiriyor.   
Bu da hazırladığım pastam...
-->

1 yorum

  1. Harika bir buluşmaydı.. Bu etkinlik ile ilgili benim yazımı da okumak isteseniz :
    http://medyadergisi.blogspot.com.tr/2015/05/sibel-erzincan-ile-silverlline-etkinligi.html

    YanıtlaSil