10.Fairy Yemek Şenliği Etkinliği ( 2 Mayıs 2015, Crowne Otel, Ankara)

             Güzel bir etkinlik daha. Ankara Crowne Oteldeyiz. Fairy Yemek şenliği için Ankamall'ün bahçesinde çok büyük platform hazırlanıyor. Ve biz bloggerların yanına Berna Laçin geliyor. Göründüğü gibi zarif hoş bir kadın. Tanışıyoruz, yemeğimizi yiyoruz. Ve ardından selfiler başlıyor. Çok keyifli zaman geçiriyoruz. Dünyanın en güçlü adamı da gelince kaslarımızı göstererek fotoğraflar vs. çok eğlenceli, komik görüntülerle etkinlik Ankamall bahçesinde devam ediyor. Kalabalık, aynı reklamındaki gibi farklı bir ortam....Berna Laçinden tavsiye "Bulaşık makinenize bulaşıklarınızı yıkamadan, tertemiz yapmadan koyun lütfen. Hem su hem zaman kaybından kaçının ve inanın fairy ile tertemiz çıkıyor"....Ve etkinlikten;   

            Fairy Yemek Şenliği’nde Binlerce Kişiye 10.000 Porsiyon tavuklu pilav dağıtıldı.
Dünyanın En Güçlü Adamı Guiness Rekortmeni Zydrunas Savickas,Ankara’da Fairy ile yıkanmış 10.000tabağın yüklü olduğu 18 ton ağırlığındaki tırı çekti.
             Tüketicilerin yaşamlarını iyileştirmeye odaklı P&G markası Fairy ‘’9.Fairy Yemek Şenliği’’ kapsamında Ankara’da eğlenceli bir şenliğe imza attı.Berna Laçin’in katılımıyla renklenen şenlikte sürpriz oyunlar ve hediyeler şenlik alanını ziyaret eden Ankaralılarla buluştu.
02 Mayıs Cumartesi günü saat 12.00’de Ankara ANKAmalletkinlik alanında başlayan ve 17.00’ye kadar süren 9.Fairy Yemek Şenliği’nde tüm gün 10.000 porsiyon tavuklu pilav binlerce kişiye ücretsiz olarak dağıtıldı.Çarkıfelek ve tabak oyunlarına katılan bir çok kişi sürpriz hediyeler kazanırken;ilgiyle takip edilen Ben Bilmem Eşim Bilir yarışmasının Ankara  seçmeleri de şenlik alanında yapıldı.Tüm gün müzik yayınının yanı sıra;minik misafirleri eğlendirmek için de balon dağıtımı yapıldı.
              Fairy’in marka yüzü Berna Laçin’in de katıldığı şenlikte tüm gün boyunca sıradan küçük boy deterjanlara göre 2 kat fazla tabak yıkayan Fairy ile 10.000 tabak yıkandı.Dünyanın en Güçlü Adamı ve Guiness Rekortmeni Zydrunas Savickas,Fairy ile yıkanmış 10.000 tabağın yüklü olduğu 18 ton ağırlığındaki tırı çekerek tüm Ankaralılara gücünü gösterdi.Fairy hem yağları,hem dağları dize getirirken;Zydrunas Savickas da bir tır dolusu tabağı çekerek dize getirdi.

             Ankaralı tüketicilerle buluşan Fairy’nin marka yüzü Berna Laçin’’Fairy Yemek Şenlikleri ile farklı şehirleri ziyaret ederek,tüketicilerle buluşuyoruz ve Fairy mucizelerine tanıklık ediyoruz.Tüm kadınlar zorlu bulaşıklardan yana dertli.Sadece suda bekletmek zorunda kaldığımız yağlı tabaklar,tencereler hep düzenli olmasını istediğimiz mutfağımızı olumsuz etkiliyor.Yeni 2 kat yoğun formüllü Fairy sayesinde zorlu bulaşıklara veda edebilir,daha az deterjanla daha çok bulaşık yıkayabilirsiniz’’dedi.

                Bizi bu güzel etkinliğe davet eden Medyaevine ve Özlem Hanıma çok teşekkürler...
 -->

1 yorum

  1. Elifcim com adresin hayırlı olsun. G+DAN SENİ EKLEDİM AMA GFC den edemedim. Tıkladığım halde vu siteyi takip et butonu çalışmıyor. sayfayı birkaç kez yenileyip yapmaya çalıştım gene olmadı. beni bilgilendir düzelince...

    YanıtlaSil