Ankara’ da Katremiz Antakya Mutfağı…(18 Ocak 2015, Çayyolu)

Ankaralı blogerlar Katremiz Antakya Mutfağında bruncha davetliydik. Harika bir brunch ve yeni bir mekandı. Küçük ama bir o kadar sevimli, şirin. Bir de soba keyfi var ki değmeyin keyfimize. Seviyorum küçük mekanları daha samimi ve sıcak oluyor. Ankaralı bloggerlar olarak çok keyif aldık. 
Brunch için mekan sahibi Sema Hanım bizlere bol çeşit ve farklı lezzetler hazırlamıştı. Zengin bir menüydü, Antakya’dan özel gelmişti her şey.  Çok beğendik. Sunumlar ayrı bir güzeldi. Kaytaz böreği, halhalı zeytin, kömbe, ceviz reçeli, balkabağı reçeli, terbiyeli çökelek, el açması ıspanaklı börek kahvaltıda ilk kez  tatdıklarımdı. Künefe ve kahve ikramı da arkasından geldi. 

Kömbeleri ve diğer börek çeşitlerini sobanın üstünde ısıtıp sıcak sıcak ikram ettiler. Saatlerce hiç sıkılmadan yedik, içtik ve sohbet ettik. Uzun zamandır arkadaşlarla böylesi keyifli ve eğlenceli vakit geçirmemiştim.  


 
Sabah, öğle,  akşam her öğün hizmet veren bir mekan. Ayrıca catering hizmeti de veriyormuş. Tadlar, lezzetler harika. Mutlaka uğramalı denemelisiniz.  Mekandan sevdiğiniz ürünleri satın da alabiliyorsunuz. Özellikle Ümitköy-Çayyolu civarında oturuyorsanız bu mekana uğramanızı tavsiye ediyorum.  
-->

4 yorum

  1. Berbat bir yer isterseniz birde şimdi gidip bakın. Harabe gibi bir yer burası

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumunuz doğrudur. Ancak aile büyüklerimizden birini kaybetmemiz nedeniyle 2-3 ay kapattık. ancak yeniden hizmete başladık. Kahvaltıya beklerim.
      REZRVASYON: 05356538574

      Sil
    2. Yorumunuz doğrudur. Ancak aile büyüklerimizden birini kaybetmemiz nedeniyle 2-3 ay kapattık. ancak yeniden hizmete başladık. Kahvaltıya beklerim.
      REZRVASYON: 05356538574

      Sil
    3. Yorumunuz doğrudur. Ancak aile büyüklerimizden birini kaybetmemiz nedeniyle 2-3 ay kapattık. ancak yeniden hizmete başladık. Kahvaltıya beklerim.
      REZRVASYON: 05356538574

      Sil