Ankaralı Bloggerlar Eşleriyle Yeni Yıl Yemeğinde...(16 Aralık 2014, Heaven Gastro Pub)

Ankaralı Bloggerlar eşleriyle yeni yıl yemeğinde. Harika bir blogger etkinliği daha ve bu sefer eşlerle. Çok güzel bir kaynaşma oldu, çok eğlendik. Amaç zaten birlikte olmak, tanışmak ve kaynaşmaktı.
Mekanımız çok güzeldi. Bahçelievler  7. caddede 2 ay önce açılmış Heaven Gastro Pub. Herkese tavsiye ederim. Şık ve farklı. Yemekleri sunumları ve lezzetleri de çok güzeldi hepimiz çok beğendik.
Katılan Bloglar: 
http://ebrununmutfagindan.blogspot.com/
http://guloannemutfakta.blogspot.com.tr/
http://sibelintarifdefteri.blogspot.com.tr/
http://www.nihanlamakyaj.com/
http://sibelinhobidunyasi.blogspot.com.tr/
http://agustosbocegininguncesi.blogspot.com.tr/
Bize destek olan firmalar; mükemmel lezzetleriyle yemek sonrasına sakladığımız çay, meyve ve tatlılarımızı ikram ettiler. Very cup cake ve Fruit Flowers’ın o kadar güzel bir sunumları vardı ki…Görsel olarak şahane tatlılar göndermişlerdi yemeye kıyamadık doğrusu.  Yedikçe yiyesiniz geliyor. Aylardır tatlı yemeyen ben dayanamadım, diyet bozuldu…Doğadan çaya da çok teşekkür ederiz. Beyaz çay göndermiş en sevdiğimden.Kansere iyi geliyormuş, tadı da çok güzel. 
Şimdi güzel organizasyonumuzun detaylarını anlatayım:
Kırmızı kıyafetlerimiz ve eşlerimizle geldiğimiz Heaven Gasrtro Pub da buluşup masamıza oturdukdan sonra ilk olarak yılbaşı hediye çekilişlerimizi yaptık  ve akşama heyecanla başladık. 



Hediyeleştikten sonra yemek faslına geçtik.Yemekler enfesti. 























Hemen ardından Fruit flowers bize tanıtım yaptı ve müthiş tatlılarımızı getirdi. Güzel meyve ve truffların tadına baktıktan sonra eğlenceye geçtik.      
                                                        http://www.fruitflowers.com.tr/
Ve 90’lar gecesi de başladı. 90’lı şarkılar benim gençlik yıllarımın şarkıları. Eskiye döndük hep birlikte. Çok eğlendik.  
                 https://www.facebook.com/profile.php?id=100005609956562&fref=ts
Çaylarımızla  birlikte Very cupcakenin yılbaşı konseptli cupcakeleri geldi. Öyle şirin hazırlamışlar ki
yemeğe kıyamadık.      
   https://www.verycupcake.com/


Fotoğraf bölümümüz çok eğlenceliydi biz kadın bloggerlar alışığız fotoğraf çekmeye çektirmeye ama eşlerimiz için aynısını söylemek zor. Hep birlikte yeni yıl fotoları çektirdikten sonra, doğadan çayın hediyeleriyle ayrıca bloggerlar çekim yaptık.
                                                           http://www.dogadan.com.tr/
Böylesi güzel bir organizasyonu düzenleyip bizi davet eden Ebrunun mutfağından blogger arkadaşıma çok teşekkür ediyorum.  Her şey çok eğlenceli ve güzeldi. Böylesi güzel birliktelikler de tekrar buluşmak dileğiyle. 

Tabiy ki hepimizin hayalleri istekleri var, sağlık olunca, yaşayınca bir şekilde her şey oluyor. Ama sevdikleriniz olmayınca, geri gelmeyince hiçbirşey eskisi gibi keyif vermiyor. 
2015 için benim dileğim; Hiçbirşey getirme yeni yıl yeter ki sevdiklerimi götürme…. 
Herkese gönlünce, sevdikleriyle sağlıklı ve mutlu bir yıl diliyorum.

-->

Hiç yorum yok