"Şimdi Okullu Olduk" Çocuk Partisi, (Çocuklar Şehri, Ankara, 19 Ekim 2014)

Çocuklarla ilgili bir şeyler yapma fikri ne zamandır aklımızdaydı. Ve Gülsen Doğan’ın organizatörlüğünde harika bir parti yapmanın keyfini yaşadık. Gerçekten her şey çok güzeldi. Mekanımız, yeni açılan, sahibi de mekanı kadar güzel olan Çocuklar Şehriydi. Şehri hanım bize harika bir parti mekanı hazırlamıştı. Süslemeler, masamız, bahçemiz her şey çok güzeldi. Ayrıca biz annelere süprizi vardı; keman-kanun eşliğinde canlı müzik keyfi yaşattı.
Hem kreş hem de parti ve oyun evi olan Çocuklar Şehrindeayrıca saatlik çocuk bakım desteği de var ailelere. Hem de gece 1’e kadar. Şehri hanımın ağzından Çocuklar şehri Kreş, parti ve oyun evi:
“Kreşimiz 0-6 yaş arasıdır. Sabah kahvaltısı ,öğlen yemeği ve ikindi kahvaltımız mevcuttur. Uyku saatimiz ve faaliyetlerimizle birlikte branş derslerimizde vardır. Servisimiz mevcuttur. Fiyatlarımız çok uygundur. Bunun yanısıra hafta içi ve hafta sonu oyun grupları etkinliklerimiz ve doğum günü organizasyonlarımız vardır. Çocuklarınız eğitimci eşliğinde eğlenip top havuzunda vakit geçirip,faaliyetler yaparken siz annelerde çaylarınızı yudumlayarak hoşça vakit geçirebilirsiniz. Anne babalar bir yemeğe,davete veya bir geziye gittiklerinde çocuklarınızı 18.00 -01.00 arası bize bırakıp rahatça güzel bir gece geçirebilirsiniz. Akşam yemek saatimiz ,eğlence ve sonrasında uykuya geçerek güzel bir vakit geçiriyoruz çocuklarımızla. Güvenle çocuklarınızı bırakıp vakit geçirebilmeniz için sizleri çocuklar şehri kreşe bekliyoruz. Sevgiler...”   cocuklarsehri.com

Bu etkinlik ilk ve tek blogger dergisi olan: http://issuu.com/annekaz/docs/blogger_magazin/1
de  yayınlandı.
Kartoonevent    tarafından masalarımıza kız ve erkek çocuk anneleri için mavi ve pembe renklerde özel hazırlanmış o güne ait Amerikan servislerimiz çok şıktı.   
İlk olarak mekanımıza Playdoh firması geldi hem de palyaçoyla. Balonları şişirdik, hep birlikte fotolar çekildik. Yüzlerimiz boyandı. Çocuklarımıza hediyeleri verildi. Çok eğlendi çocuklar.

Ardından Tupperware temsilcileri gelip bizlere bilgi verdi. En keyifli etkinliklerden biriydi. Çocuklara özel mutfak seti getirmişler. Çok güzel bir üretim ve çok şık. Sağlığa zararlı olmadığı ve eski ve kaliteli bir firma ve ürünleri olduğunu sanırım birçoğumuz biliyor.  Hamurları ve kalıpları verince çocukların çok hoşuna gitti. Kalıplarda rengarenk şekiller yaptılar.
http://www.tupperware.com.tr/
Mola ve pasta zamanı. 
Very cupcake’nin cupcakeleri ve çocuklara gönderdiği şeker hamurlu ayıcık ve ördekleri harika görünüyordu. Çocuklar bayıldı. Hem renklerine, hem şekillerine hem de tatlarına…https://www.verycupcake.com/

Ardından çocuklara hediyeleriyle sevindiren firmaların hediyelerini Gülşenin takdim etmesi başladı.

Limon ve zeytin dergisi de çocuklarımıza son sayılarını göndermiş.
http://sizinkiler.com/
Umur kırtasiye çok çeşitli kırtasiye malzemesi göndererek bizlere destek oldu.  Çok çeşitli ve farklı malzemeler vardı gerçekten. Şekilgeç, boyalar, uhu vs. hepsi birbirinden güzeldi.
http://www.umur.com.tr/kirtasiye.aspx
Monami
https://www.facebook.com/MonamiTurkiye



Zeyland  Nil’e harika yumuşacık bir pijama takımı göndermişler…
http://www.zeyland.com.tr/
Krem, şampuan gibi ürünlerimizin hepsi çocuklara özel, paraben içermeyen, doğal ürünlerdi….
 Abc Derm Bioderma
http://www.bioderma.com/tr/ana-sayfa.html
Dermadolin  
http://www.dermadolin.com.tr/



Kliksa
http://www.kliksa.com/

Topıcrem
Farmasi
http://www.farmasi.com.tr/tr/
http://www.farmasiint.com/default.aspx
     
                                Tüm firmalara verdiği desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. 
                                 Böyle güzel etkinliklerde tekrar buluşmak dileğiyle.....

-->

Hiç yorum yok