çılgın oğlumdan..

Oğlum canım oğlum. Hayatımın aşkı. İstiyor ki sürekli saatlerce onunla oyun oynayayım. Zor çok zor. 9 aylık hamileyken baş etmem çok zor doğrusu. hamileliğin en zor tarafı: belki de 2. çocuğun demeliyim, ilk çocuğunuzu ihmal ediyorsunuz. Ona vereceğiniz ilgi maalesef ikiye bölünüyor.
çınar o kadar çok ilgi istiyor ki. Gerçi sinema, tiyatro her hafta sonu bir etkinlik yapmaya çalışıyoruz ama yetmiyor. Evde sıkılıyor dışarıya çıkınca yetişemiyoruz çok hareketli çoğu zaman alıp başını gidiyor. Her şeyi istiyor, koşuyor çılgın gibi hareketler…. çıktığımıza pişman oluyoruz.
Çınarın kreşi de tatile girdi Şubat tatiline 1 hafta. Allahtan annem var en büyük kurtarıcım. Yoksa çınarla benim Oğlum çok hareketli oturamıyor hiç…artık tv’de ilgisini çekmiyor. Çok çabuk sıkılan yapısı var. Sıkılmadığı tek şey bizim ilgimiz. Sürekli onunla ilgilenip oyun oynayalım istiyor.
Şubat tatilinde size Ankara’daki etkinlikleri yazmayı çok istedim ama işte de sürekli yerimde olamadığım toplantılarda olduğum için yazmam mümkün olmadı.
Sinemada Ayı yogi’ye gittik. Tiyatro da çoştuk. Müjdat gezen sanat merkezinde “Oyuncak hikayesine gittik. Sanatolia’da (Ankamall’de) ve belediyenin çocuklara yönelik tiyatrosuna gittik. Tabii en önemli ve çınara göre en güzeli Ben ten gösterisi idi. Annemle gittiklerinden bir yorum yapamıyorum. Ama çınar çok mutluydu çok beğenmiş. Caliou gösterileri var. Çınar’da seviyor ama eskisi gibi değil. ben tenin yerini kimse alamaz onun için.
Panora, 365 ve bir sürü alışveriş merkezinde etkinlikler vardı. hem de çok fazlaca. Eskiden şubat tatilleri bu kadar hareketli değildi. Çocuklar çok sıkılırdı evde. Şimdi onları düşünerek her yerde gösteri ve etkinlikler var.
Ayrıca kar keyfi süperdi…Çınar evin önünde oynadı epey. Çocuklar hep birlikte kaydı, eğlendi. Kar yağınca en çok onlara yarıyor.
Çınar’dan ilginç notlar; (hepsini not alabilsem hem de tarihleriyle süper olurdu. aklıma gelenlerden...)
*Bir düşüneyim. Düşünümezsem karar veremem….
*Hiç keyfim yok o yüzden konuşmuyorum. Okulda dinlenmedik de.
*Sen aklınımı kaçırdın?çıldırmış olmalısın. Kafayımı yedin sen?
*hasta olup öksürmekten kemiklerim kırıldı. (19.02.2011)
*benten, bakugan, ninja kaplumbağaları, canavar adları, batman, süperman, spiderman………ben hepsiyim…(artık baydıkkkkk…)
*oyun oynayalımmı? savaşalımmı????”tomruk ateşi” deyip koluna vurup savaşmıyormu?  
* o ağbim öldü ama yaşıyor yürekte ben sizi koruyacağım artık.
*Hayır yakışıklı oğlan değil delikanlı oğlan….
*Abla ….gelsene şunu yap…(abla, ağbi kelimeleri başladı)
oyun oynarken ne kadar farklı konulara değiniyor, nasıl da ciddi ve başka biri oluyor…
Sanırım bu yaşlarında en çok masal anlatmasını, uydurmasını özliycem. bayılıyorum konuşması da çok şirin zaten...tabii bir de hareketlerini savaşma hareketlerini unutamam…
(yaklaşık 1 aydır duran bir yazım. sanırım şubatta hiç yazamadım bitmeden bir iki tane tamamlayıp koymalıyım acelesiyle bitirdim...)

1 yorum

  1. SİZİ ÇOK İYİ ANLIYORUM. AYNI ÖZELLIKLERDE BENİM DE Bİ OĞLUM VAR.. O YÜZDEN İKİNCİ ÇOCUK NE ZAMAN OLMALI BİLMİYORUM..ARTIK SADECE HAYIRLISI DİYORUM. DOGRU ZAMANDA GELMESİ TEK DUAM ..

    YanıtlaSil